Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Више пута сам га срела у манастиру Крка,а у пар наврата смо разменили и по неку реч.Не знам да сам и код некога срела толико благости у опхођењу Слава Богу па смо и у петк били у манастиру на Литургији,манстирској слави,па смо самим тим присуствовали и монашењу оца Амвросија.Предивно! Аксиос! Hvala sestro , čim ovako pišete - verovatno se poznajemo, drago mi što sam ovo pročitao , pogotovo mi još draže kada znam da po ovim krajevima ima veoma malo ljudi a eto ovde pišete kao da je suprotno - koliko je svet mali , ujedno toliko i odaj svet interneta i svega ostalog... javite se kad nam ponovo dođete! Gordana ., w.a.mozart, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Бог ти помогао оче Амвросије , драго ми је да си после дужег времена , опет са нама. polako se vraćam u normalu...tu smo i u buduće...idemo dalje... nana, Богдан_, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Oce kakvi su utisci,kako tece sada vas dan... Богдан_ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 А ја имам алергију на ту амброзију Плутон, Gordana . and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Aksios! Богдан_, feeble and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Аксиос оче... поздравите о Драгана Зорицу ! Богдан_, Aquilius Cratus and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Оче Амвросије ivanaika, Gordana . and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Oce kakvi su utisci,kako tece sada vas dan... prelepi, to se ne može opisatisamo doživeri i lično osetiti, kao što mi reče jedan drug - napokon ti se ostvarili dečački snovi... dani - kao i svi drugi, za mene na tren je svet stao iliti bolje reći - umro i rodio se novi čovek, i nastavio dalje da živi samo u novom ruhu. Gordana ., Дијана., feeble and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 А ја имам алергију на ту амброзију hehehehehe mnogi su mi to rekli...opasna je to korovčina Gordana ., коЖељ њацИ and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Аксиос оче... поздравите о Драгана Зорицу ! hoću brate, sutra imamo zajedno časove i preneću pozzz Богдан_ and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Оче Амвросије Богдан_ and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Оче, баци понекад неку слику одатле. Ако је могуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Oce prebaci nam ovako virtuelno i neki blagoslov vladike Fotija, i pozdravi ga mada ne zna ko smo Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Оче, баци понекад неку слику одатле. Ако је могуће. imaću u vidu... moj sabrat o. Dositej ima veliku kolekciju fotografija, maltene se ne odvaja od aparata i često fotografiše Срђан Ранђеловић and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 ДОСТОЈАН! Баш сам се обрадовао. Поздрав, велики брате у Христу! Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука