Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Evo kako srBske p[atriote pomazu srbiju:

STRANI turisti počeli su da otkazuju aranžmane za Srbiju zbog divljanja huligana, jer se ne osećaju bezbednim.

Tako je 200 francuskih direktora sportske opreme i teniskih sponzora otkazalo dolazak na finale Dejvis kupa koje treba da se održi u decembru u Beogradu.

- Četiri grupe od po 50 ljudi otkazale dolazak u Beograd - kaže Tanja Bogdanom iz agencije "Vekol DMC".- Reč je o VIP osobama koje su trebalo da dođu avionom, spavaju u dobrim hotelima, četiri dana idu na izlete po i oko Beograda i gledaju tenis u "Areni". Zaradu je izgubio niz turističkih radnika: hotelijeri, autobuski prevoznici, vodiči, vlasnici restorana, taksisti, t

Да ли можда имаш податак колико је људи отказало долазак у Београд на дан када је била геј парада или после 05. октобра. Да ли знаш да су људи бежали 05. октобра из Београда.... Да то је све због Богданова и Делија...

ИСКЉУЧИ ТВ-УКЉУЧИ МОЗАК!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Навијачи нису хулигани.

Reci to porodici Brisa Tatona u oci. Ili policajca kome su stavljali baklju u usta. Ili Kosi Stojkovic. Ili porodici onog nesretnog deteta sto ga ubise na derbiju. Ili desetini i desetini povredjenih, ranjenih po navijackim sorkama.Ako imas dusu.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

On tamo nije isao kao clan svoje porodice vec kao vodja Ultrasa, onih koji su vec dve nedelje pricali da ce prekinuti utakmicu. Da li se Sever ogradio od njega? Da li su rekli da se stide Ultrasa koji su osramotili Srbiju? Noisu. prema tome zajedno sa njim treba da snose krivicu.

Видећемо шта ће се десити и да ли ће се Делије оградити, а сигуран сам да хоће јер Делије не ису организовано на репрезентацију!  Он је тамо био навијач Србије, а не Звезде! Ако је мајица спрна...Ту мајицу може свако да купи и да је обуче!

Подели на овим сајтовима

Evo posto si glasnogovornik te divne skupine dece delija, obrati se Kosi Stojokovic pa joj pojasni neke stvari. Da li ti uopste znas sta je strah da ce te neki retard ubiti?

Da li je atak u Đenovi na Vašeg sina posledica njegovog prelaska u Partizan?

"Upravo to. Sve potiče iz C. zvezde. Ceo dan sam pokušavala da dobijem predsednika Vladana Lukića i nisam uspela. Svako ima pravo da radi gde hoće. Vladimir je sa Partizanom pronašao obostrano dobitnu kombinaciju. Što se C. zvezde tiče, svi u familiji smo njeni navijači, ja to više nisam. U njoj su beskrupulozni ljudi koji žele da unište moje dete..."

sad ce mnogi i gospodji Kosi da objasne da ce " Djura" da im oprosti sto joj je angazovao konjicu iz Beograda da joj sina stave u sanduk koji su poneli !

Прво:  Извињавам се члановима форума и модерацији јер сам написао нешто увредљиво али је админ Дејан то уклонио.  4chsmu1 НЕће се поновити само сам се изнервирао.

[glow=red,2,300]Друго:  Ти дечко много лупаш и тераш своју причу. Какве сада везе Коса има и шта она зна? Оно што јој рекли да каже, ако жели добро сину?!

Заиста, ако хоћеш да причамо нормално хајде, ако нећеш ево ја ћу да попустим. Не зато што мислим да сам паметнији, да ме не схватиш погрешно, него зато што једноставно тако мора.

[/glow]

Нисам ја овде ни заштитник нечији, нити окорели шовиниста, нациста или како год. Ја сам само нормалан. Нешто између тебе и ових других.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Навијачи нису хулигани.

Reci to porodici Brisa Tatona u oci. Ili policajca kome su stavljali baklju u usta. Ili Kosi Stojkovic. Ili porodici onog nesretnog deteta sto ga ubise na derbiju. Ili desetini i desetini povredjenih, ranjenih po navijackim sorkama.Ako imas dusu.

...а ти брани Трајковића коме је ''стављена бакља у уста'', а он ни једну опекотину нема... Има један портал и зове се youtube и на њему погледај гурање бакље у уста!

Попричај мало са мајком тог момка или са мајком детета коме је жандар пуцао и фацу са три метр, еееееј са три метра у главу гуменим метком пред 1000 сведока и као није се десило...

Урошу 10. година, а оном што пуца момку у главу зато што је прошао на црвено 7. година. ЛОГИКА!?

Подели на овим сајтовима

Навијачи нису хулигани.

Навијачи нису хулигани.  Постоје неки који то јесу. АЛИ НИСУ СВИ НАВИЈАЧИ ХУЛИГАНИ.

Сви доктори су наркомани. Нису сви неки јесу.

Само су СВИ политичари лопови.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Друго:  Ти дечко много лупаш и тераш своју причу. Какве сада везе Коса има и шта она зна? Оно што јој рекли да каже, ако жели добро сину?!

A koga da se plasi ako vi niste huligani  4chsmu1

Pa citas li ti sta napises?

Ovo je za hit meseca na forumu; kada se uporedi da je isti dva posta iznad napisao das Navijaci nisu huligani.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Навијачи нису хулигани.

Навијачи нису хулигани.  Постоје неки који то јесу. АЛИ НИСУ СВИ НАВИЈАЧИ ХУЛИГАНИ.

Сви доктори су наркомани. Нису сви неки јесу.

Само су СВИ политичари лопови.

a kada navijaci pocnu da lome stolice, smes li ti na tribinama da odes kod Ice i kazes mu da stane ili lomis zajedno sa njim? jesi ti ikada uopste bio na utakmici?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Навијачи нису хулигани.

...а ти брани Трајковића коме је ''стављена бакља у уста'', а он ни једну опекотину нема... Има један портал и зове се youtube и на њему погледај гурање бакље у уста!

Попричај мало са мајком тог момка или са мајком детета коме је жандар пуцао и фацу са три метр, еееееј са три метра у главу гуменим метком пред 1000 сведока и као није се десило...

Урошу 10. година, а оном што пуца момку у главу зато што је прошао на црвено 7. година. ЛОГИКА!?

definitvno nema logike. Onaj je na crveno mozda prosao greskom a Uros je sve radiop sa namerom da nekoga ubije. Realno u normalnom svetu bi diobio 25 godina.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Policijska žrtva! Zanimljivo je da je pandur izjavio da je pucao u vazduh gumenim metkom  4chsmu1

Majka dečaka je rekla na televiziji da njeno dete ne leti i da je ta izjava laž! Pandur nikada nije osuđen!

Постављена слика

Milan Vasic (tada 15. godina)

Подели на овим сајтовима

Друго:  Ти дечко много лупаш и тераш своју причу. Какве сада везе Коса има и шта она зна? Оно што јој рекли да каже, ако жели добро сину?!

A koga da se plasi ako vi niste huligani  4chsmu1

Pa citas li ti sta napises?

Ovo je za hit meseca na forumu; kada se uporedi da je isti dva posta iznad napisao das Navijaci nisu huligani.

Да се плаши оних који заиста стоје иза свега...  Ауууу у каквом си ти проблему.... Читаш како желиш...

Да се плаши оних који су тетовираном дали инструкције, да се плаши праве мафије, а не навијача

.

..

...

Подели на овим сајтовима

definitvno nema logike. Onaj je na crveno mozda prosao greskom a Uros je sve radiop sa namerom da nekoga ubije. Realno u normalnom svetu bi diobio 25 godina.

Пролазак на црвено се кажњава метком у слепоочницу!!!!

Браво мајсторе! Који си чин!?

Подели на овим сајтовима

Високи официр ЛДП-а или ЛГБТ-а.

Ја просто не верујем какви смо људи.  4chsmu1

И не окрећи моје речи како ти одговара...  Њихов смисао је јасан.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Dakle,ne mogu da se prave ovakva  poređenja!

Oni su nama mi smo njima ovaj je kažnjen a onaj nije!

Svako ko je kriv mora biti kažnjen!

Ako se nastavi sa nekim bezveznim prozivkama i kvalifikacijama ,zaključaću temu!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...