Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

http://www.dronemotions.com/#!drone-lilliput-vd/cs55

Evo ovaj ozbiljniji, leti pola sata i sigurno puno skuplji ...

U slobodnoj prodaji kao i moped ... Te kaio sto nema zaduzenih za hvatanje mopeda nema ni za hvatanje droinova ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pazi dolaze ti Šiptarski navijači nemaju ulaznice za meč i ti ih puštaš, pa neka neko kaže da nismo mi krivi? Imali osumljičenog pustili ga.

Mogli smo od ovoga da napravimo međunarodni incident gde smo mi žrtve, ovako su nas Albanci nadigrali i oni ispali žrtve iako su prvi sve pokrenuli. Podseća na nešto?

Подели на овим сајтовима

Čekaj pustili smo prvo da dron dođe tek tako na sred meča, mogao je da nosi ko zna šta.

Чекај, како смо "пустили" и који "ми" смо "пустили" да дрон тек тако на сред меча?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Pazi dolaze ti Šiptarski navijači nemaju ulaznice za meč i ti ih puštaš, pa neka neko kaže da nismo mi krivi? Imali osumljičenog pustili ga.

Mogli smo od ovoga da napravimo međunarodni incident gde smo mi žrtve, ovako su nas Albanci nadigrali i oni ispali žrtve iako su prvi sve pokrenuli. Podseća na nešto?

A kako mislis da u demokratskoj i pravnoj drzavi drzis nevinog coveka u pritvoru? Da bi Srbi bili radosni?

Ne prijatelju, nije nama kriv ovaj ako je uopste upravljao tim dronom takozvanim vec mi sami izdajom drzave i naroda, isporucivanjem predsednika i oficira ...

Ovaj nas sada, nakon svega, samo zajebava i to sa punim pravom ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kako mozes nadredjenom da odbijes naredjenje?

Dovodio Putina u Bg, pravimo mu paradu, sada je vreme da se Eu malo ucenjuje. Mi smo ovde (na Balkanu) najjača sila (koliko kod smešno zvučalo staviti Srbiju i silu u istoj rečenici), a to gde ćemo da odemo znači puno. Pogotovu ukoliko odemo na stranu Rusije. Nego nikona vlasti ne zna (ili neće da iskoristi) mogućnosti koje se nude.

Подели на овим сајтовима

Umesto da naslovi budu "Nakon prolaska drona sa Albanskom proagandom, Albanski navijači napali redara koji je sklanjao zastavu", naslovi su svugde (čak i kod nas): "Nakon prolaska Albanske zastave sprski navijači uleteli u teren".

Ено поставио сам чланак са ББЦ Спорт...тамо пише (у сл. прев.) : "након уласка дрона са заставом Албаније настала пометња на стадиону"...

Подели на овим сајтовима

Ovako smo mi (naši navijači) ti koji su krenuli sa fizičkim napadom. Dok je ono pre bila samo provokacija koju smo mogli da iskoristimo u našu korist, ono gore je po meni najbolji mogući scenario, ali u slučaju da igrači ne napadnu redara opet može da se od toga pravi drama po svetskim medijima itd. Ovako od toga ništa.

Ни ово ти није тачно...шиптарски фудбалери су насрнули на нашег фудбалера који је скинуо заставу... 

Подели на овим сајтовима

А што ви причате 17 страни о овоме? Која корист? ШТа ће да научимо, закључимо, извучемо из дискусије о овоме?

Сем гомилу теорија о томе шта је заправо и како је заправо и ко је заправо... без иједног јединог емпиријског доказа......немамо апсолутно ништа, а и не треба да нас занима претерно. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А што ви причате 17 страни о овоме? Која корист? ШТа ће да научимо, закључимо, извучемо из дискусије о овоме?

Сем гомилу теорија о томе шта је заправо и како је заправо и ко је заправо... без иједног јединог емпиријског доказа......немамо апсолутно ништа, а и не треба да нас занима претерно. 

Немој тако...ово је најзанимљивији фудбалски меч наше репрезентације у задњој деценији + нисмо примили гол   :dedica:

Подели на овим сајтовима

Немој тако...ово је најзанимљивији фудбалски меч наше репрезентације у задњој деценији + нисмо примили гол   :dedica:

Ја сео да гледам и гледао.... зелену траву дома мог... ал сам попио две чаше лепог белог вина из жупе :) 

Подели на овим сајтовима

Ја сео да гледам и гледао.... зелену траву дома мог... ал сам попио две чаше лепог белог вина из жупе  

Ово може да се свакако протумачи...од превише зелене траве осетљивост на спољне утицаје може привремено да се смањи...

...а тек од вина...

Подели на овим сајтовима

Ово може да се свакако протумачи...

Јесам песник мирисних поља, али нисам мислио ништа превише симболично, већ на траву терена :Р 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...