Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Лепо ја кажем, усташе су то. На страну лични добри односи са неким Хрватом, али оно за усташким заставам на огради и сада ова усташка песма по ко зна који пут доказују да у угласном нацисти. Јел се сећате Јосипа Шимунића и усташког поздрава на Максимиру и реакције тадашњег селектора Ковача " Ај што би ја то коментирао?" 

Могу да играју колико год хоће добро али за њих не би навијао ни мртав. Замислите Јевреја који оправдава немачке нацисте јер ето то је фудбал имају права на слободу говора итд. Имају права да дисквалификовани због нацистичких песама и застава.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Лепо ја кажем, усташе су то. На страну лични добри односи са неким Хрватом, али оно за усташким заставам на огради и сада ова усташка песма по ко зна који пут доказују да у угласном нацисти. Јел се сећате Јосипа Шимунића и усташког поздрава на Максимиру и реакције тадашњег селектора Ковача " Ај што би ја то коментирао?" 

Могу да играју колико год хоће добро али за њих не би навијао ни мртав. Замислите Јевреје који оправдава Немачке нацисте јер ето то је фудбал имају права на слободу говора итд. Имају права да дисквалификовани због нацистичких песама и застава.

Ma bre to je i slepcu jasno...ali neki ljudi su izgleda toliko operisani od savesti pa su postali toliki krvati da se više ničeg ne stide....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Кратос рече

Ma bre to je i slepcu jasno...ali neki ljudi su izgleda toliko operisani od savesti pa su postali toliki krvati da se više ničeg ne stide....

Далеко је политичка коректност и триповање љубави од живота. 

Ми себе не поштујемо ни себе и Бога и зато ћемо нестати!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ми себе не поштујемо ни себе и Бога и зато ћемо нестати!

Nestaćemo ako nestanu Kinezi.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вукашин Ковачевић рече

Не смета победа Хрватске, и ја сам навијао за браћу док нисам видео ову усташију у свлачионици, но нема везе

Ma sigurno nisu nista lose mislili to je u zanosu..pa i vi bi pjevali da pobijedite..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Isusovo magare рече

Ma sigurno nisu nista lose mislili to je u zanosu..pa i vi bi pjevali da pobijedite..

Да није тај занос мало константан? Занесемо се па окачимо усташку заставу? Занесемо се па Џо Шимунић поздравља са "За Дом спремни"?

Занесемо се па певамо Бојну Чавоглаве? 

Нема ту заноса, хрватско друштво је инфицирано усташтвом.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...