Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, strelac gola protiv Švajcarske, rekao je da je razočaran porazom (2:1).

- Primili smo golove kao deca, mnogo glupo, jeftino, razočarani smo. Umesto da branimo rezultat, mi idemo napred. Ne znam šta se desilo. Ne može se napred kao muva bez glave. Glupo, glupo, glupo - rekao je Mitrović za RTS.

On je dodao da nema predaje protiv Brazila.

- Nećemo da odustanemo, daćemo sve od sebe, Kostarika je pokazala da može da se igra s njima. Idemo da pobedimo - poručio je MItrović.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

i moja tetka Dusanka moze da trci i da napada, nije to neki kvalitet, tu je nasa odbrana zakazala

Нема фудбала без трчања. То српски фудбалери не капирају. Мора да се тричи да се се ради на снази кондицији. Ове форе са малог фудбала не пролазе на великом.

Подели на овим сајтовима

Реално, меч са Бразилом ће бити далеко лакши и лишен овакве тензије, фокус на спорт, фудбал у највећој мери и то је супер.

Мислим, како да ти падне тешко пораз од Бразила, чак и кад није то више "онај Бразил"?

Иначе, не навијам за Бразил само кад играју против нас. ;)

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Нема фудбала без трчања. То српски фудбалери не капирају. Мора да се тричи да се се ради на снази кондицији. Ове форе са малог фудбала не пролазе на великом.

onda su bez kondicije, sto cisto sumnjam, nesto mi tu ne stima,mislim ipak da je bolje ovako pa da ispadnemo, imamo mi kao narod gorih problema sa kojima treba da se suocimo i da ih resavamo, fudbal je davno prestao biti sport iako je lepo bilo videti onaj prvi gol, srce mi na tren zadrhti..ali kratko je trajalo..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Totalno sam bio skpetican za nastup srpske fudbalske reprezenetacije s obzirom na svu onu bruku i sramoćena koja su doživljena od 2000-te pa do danas. Čak ni utakmica protiv Kostarike me nije uvjerila, ali ono čovjek sebi kaže ajde nisu bili loši, možda poprave to i to.. a vidjele te slabosti koje su bile mač presuditelj u prošlosti...manjak energije, ne trče. smupena dodavanja i ne vidi se uopšte inicijativa, a kada se dogodi vodstvo onda na prosto dogodi se nešto čudno i onda stanu i prepuste protivniku inicijativu...Sudije jesu navlačile Švajcarcima, ali nisu Srbi bili ti koji su dominirali a sudije ih pokušale onemougćiti po svaku cijenu...naproitiv Švajcarci su imali više šansi, vidjela se veća želja za pobjedom, precizniji pasovi, i trčanje i brzina...i onda naravno ko bi drugi bio prvi po jedinstvenosti na mundijalu nego Srbi..prva reprezentacija koja je od vodjstva doživjela preokret i poražena. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...