Jump to content

Da li je freelance posao budućnosti?

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

Е једино што си ту obi-wanа компромитовао, чини ми се и још по неког, па и самог себе, то већ није уреду.

A sto je mene kompromitovao? Kakve veze ima ovo sa mnom? Ja sam vec znao da CC ne moze da se koristi u Srbiji.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja sam vec znao da CC ne moze da se koristi u Srbiji.

Али си то и врло вешто сакрио, јел тако?

Inace, i ostali paketi su vrlo povoljni, svako ko od njih zaradjuje nece da ima problema da ih placa:

А при том си ме без трунчице бламчице изпрозив'о за све и свашта, укључујићи ту и којешта.

ali ga na ovoj temi nesto narocito zulja sve vreme, i onda stalno mraci i leci frustracije, kol`ko da ne bude sve kako treba...

И то ни шес' ни пет, него латиницом. :))

Подели на овим сајтовима

Али си то и врло вешто сакрио, јел тако?

Nije tako. Svako koga zanima moze da ode na taj sajt i bez problema odmah vidi da to kod nas radi. Ja nisam Adobeov portparol za Pouke, pa da sam duzan da bilo sta o tome prenosim ovde bilo kome, a tema - inace - uopste nije ni isla u tom pravcu price o bilo kakvom softveru (sve dok nisi uleteo ti a onda i Tanja1), nego o samom poslu preko ineterneta i mogucnostima koje nudi.

O legalnom i nelegalnom i uopste o softveru imali smo i imamo drugih tema na kojima smo vec pricali o tome, i na kojima i sad moze da se prica o istim tim pitanjima, bez ikakvih problema.

Zato, posle svega toga sto znamo, prosto nema nekog drugog zakljucka nego da ti nas lepo ovde (izgleda i namerno) pod....bavas, a bez ikakvog povoda i razloga.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

PS. Dozvoli mi da budem prvi koji ce da ti cestita sto si od jedne lepe teme napravio mučni pomijarnik. Moj minus za modove a ti taman da vidis ono o cinizmu sto pisah malopre...

Чему ова поплава frustracijа? Да не речем бујични наноси.
Подели на овим сајтовима

Nije tako. Svako koga zanima moze da ode na taj sajt i bez problema odmah vidi da to kod nas radi. Ja nisam Adobeov portparol za Pouke, pa da sam duzan da bilo sta o tome prenosim ovde bilo kome, a tema - inace - uopste nije ni isla u tom pravcu price o bilo kakvom softveru...

Види obi-wan, врућина је и мени али не губим ко'це'трацију. К'о ту неки, не знам ни ја, велестручни freelance profesionalci. Испаде сад и како pod....bavam, ал' у суштини за то ни не постоји потреба. Довољно сте и без тога... занимљиви, a bez ikakvog povoda i razloga.

Подели на овим сајтовима

Imas ti pravo. Izvininjavam se zbog izazvane zabune koja ne postoji. Laku noc.

Подели на овим сајтовима

Jos samo da nam odgonetnes smisao svog postojanja na ovoj temi i da nam objasnis cime si istoj doprineo i koji su zapravo zakljucci sa kojima si zeleo da nas upoznas a u vezi sa freelance poslovanjem (sa kojim evidentno nemas dodirne tacke al to te bar do sad nije sprecavalo da nesebicno delis svoje mudrolije sa auditorijumom koji se nije saglasio sa zeljom da ih cuje... al svejedno... pucaj)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Један савет - потрудите се да нађете послове независно од тих freelance сајтова, пуно је исплативије. А када добијете више посла запослите друге да раде за вас.

Na tome radimo, ako Bog da... :)

Да ето не останеш погрешног утисакa како ту нешта "stalno mracim i lecim frustracije"... ово https://creativemarket.com/sell ми делује много практичније од b92 омашеног "freelance posla budućnosti". Приступ је донекле и сличан, као уосталом и на http://graphicriver.net/become_an_author али много озбиљнији.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

STRANICE KOJE NUDE HONORARNE POSLOVE

Na ovoj listi se nalaze isključivo stranice koje su “sigurne” , te su zadobile povjerenje korisnika.

Elance – stranica koja objavljuje poslove sa svih većih “freelance” sajtova.
oDesk – Stranica sa honorarnim poslovima svih tipova ,te omogućuje rad u timovima.
Guru – Stranica sa preko 250.000 registrovanih članova.
PeoplePerHour – još jedna stranica sa ogromnim brojem članova i poslova.
99designs – Stranica sa honorarnim poslovima isključivo iz oblasti dizajna svih tipova. ( logo dizajn , web dizajn itd…)

STRANICE KOJE NUDE MIKRO (SITNE POSLOVE)

Novac zarađujete tako što obavljate sitne poslove kao što su : praćenje korisnika na youtubeu , slanje email-a , ispunjavanje anketa , dodavanje stranice u fejvorite itd.
Na ovim stranicama ne možete očekivati ogromnu zaradu,ali će vam svakako biti od koristi.

MTurk – Amazon – Najveća stranica u ovoj oblasti sa najavećim brojem poslova.
Microworkers 
MinuteWorkers
ShortTask

STRANICE KOJE DIJELE ZARADU SA SVOJIM KORISNICIMA

Zaradu ostvarujete tako što dijelite vlastite sadržaje sa drugima.

Squidoo – Mjesto za stvaranje pojedinačnih web stranica o vašim interesima i preporukama, zaradu ostvarujete na osnovu aktivnosti posjetilaca.
Flixya – Stranica slična iznad navedenim ali se bazira na multimedijalne sadržaje i zarada se ostvaruje pomoću Google Adsensea.

OSTALE STRANICE

Shutterstock – Stranica na kojoj možete da prodajete vlastite fotografije,ilustracije te vektore.Minimalna zarada po preuzimanju jedne fotografije je 0.25$ pa sve do 25$
Hotscript – Zaradite prodajom vlastitih web skripti.
AudioJungle – Zaradite prodajom vlastite muzike , zvučnih efekata te svega ostalog vezanog za audio svijet.
Earnmailers– Zaradite novac slanjem emailova vašim prijateljima.
Fiverr.com – Fiverr je internetski servis gdje možete napraviti kratki oglas i onda drugima nuditi razne usluge za cijenu od 5 dolara
iWriter– iWriter je servis koji povezuje pisce članaka i web mastere kojima je potreban sadržaj.

Problogger– stranica za blogere koja nudi mogućnost zarade blogovanjem.

Počnite već danas, i radite iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

http://www.hocu.ba/index.php/hocu.info/15-stranica-na-kojima-mozete-zaraditi-kao-freelancer-i-raditi-iz-bilo-kojeg-mjesta-na-svijetu/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...