Jump to content

Da li je freelance posao budućnosti?

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

152738-arbeit-macht-frei-picture-for-the

http://www.ramnousia.gr/2014/04/i-anergia-apeleftheronei.html

Ето, ја ти нпр предлажем и слоган за распиривање пропагандних илузија тзв маркетинг.

Ajde priznaj koliko si para zaradio preko navedenih sajtova :lol::lol::lol:

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Evo ovo su vam kategrije poslova na Elance-u. Tu mozete videti dal postoji nesto sto bi nekog od vas moglo da zanima. Da znate da mozete samo za jednu kategoriju da se prijavite. Ukoliko zelite  da radite poslove u vise kateogrija to ce vas kostati 5$ mesecno po kategoriji

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ja na primer ocu da naucim kako da budem zvanicni predstavnik Elancea za Srbiju. :D

Krades ideje, a? Ali i sta ce ti to, kad je svuda sve otvoreno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A kako je sa porezom? Kako se to reši? Gde se prijavljuje?

Ако ћеш да примаш новац са Скрилла на банковни рачун, онда у банци наведеш да су ти то примања на конто извршених услуга и онда ће ти објаснити око пореза...

...ако ћеш да примаш на Мастер картицу Пејонир-а онда се твој новац налази у Бенк оф Америка и приликом трошења средстава са картице нико те неће питати одкле ти новци..

Битно је само да пазиш да приликом подизања средстава на банкомату не прекорачиш лимит јер ће аутомат да задржи картицу....

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

A da li je moguće prijaviti se prvo za 3d modeling, a kasnije za arhitekturu?

Naravno. Sama odredjujes u kojim kategorijama ces raditi poslove, jedino sto za svaku kategoriju doplacujes 5$ mesecno.

Подели на овим сајтовима

Naravno. Sama odredjujes u kojim kategorijama ces raditi poslove, jedino sto za svaku kategoriju doplacujes 5$ mesecno.

MOžeš čini mi se da se prebacuješ, besplatno, samo ako hoćeš besplatno ne možeš da radiš u isto vreme u dve kategorije.

Подели на овим сајтовима

MOžeš čini mi se da se prebacuješ, besplatno, samo ako hoćeš besplatno ne možeš da radiš u isto vreme u dve kategorije.

Da se prebacujes mozes ja mislim kolko oces, ali ako hoces dve kategorije u isto vreme onda placas.

Ja od starta placam clanarinu od 10$ i to je sasvim dovoljno. Ne treba mi veci "paket". 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...