PredragVId Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Danas sam prespavao ceo dan. Жика, АлександраВ, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 On 3. 7. 2017. at 14:24, PredragVId рече Danas sam prespavao ceo dan. Expand Заправо првих 5 км сам био будан и пазио сам да ме ко не згази. Другу половину пута сам преспавао а трећих 5 км сам се возио. Ал` зато сад одох на спавање. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Пре два дана сам направила посну торту која је толико, лепа, толико лепа, толико укусна да нико не може да провали да је посна..... Ех, што волим да се хвалим могу ја вако до сутра .... АлександраВ, AnaLaz and Дуња је реаговао/ла на ово 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Деда је преживео и последњу операцију! И даље не знамо коме ће припасти ловачка пушка и пиштољ... Tavita, ivanaika, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 oprao sam suđe a prošli mesec sam i usisao AnaLaz, Tavita, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 Дошао је и тај дан... Кратос, Goku, ivanaika and 11 осталих је реаговао/ла на ово 8 5 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 @Марина Савковић Удајеш се? ana čarnojević, Чунга Лунга, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 On 1. 10. 2017. at 7:08, Марина Савковић рече Дошао је и тај дан... Expand On 29. 9. 2017. at 11:44, Марина Савковић рече Колутам очима, онако бзвз, кад се удам да будем у форми. Expand Значи....увежбала си Честитааааам - нека вам је благословено и дуговечно ! AnaLaz, Goku, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 @Марина Савковић ако је то што Сања каже, онда срећноооооо.....и обавезно очекујемо фотографије.... Чунга Лунга, Sanja Т., ana čarnojević and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 @JESSY ...ако је?.... Марина, јављај се што пре JESSY, АлександраВ and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 On 1. 10. 2017. at 7:08, Марина Савковић рече Дошао је и тај дан... Expand Baš ste lep par. ivanaika, Чунга Лунга, Tavita and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 3 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 @Марина Савковић Честитаааааам! <3 :* Нека је срећно, благословено и дуговечно! АлександраВ, Goku, Чунга Лунга and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 2, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2017 @Марина Савковић честитам, нека буде срећно и дуговјечно и Богом благословено! Подијели са нама и праве слике и мијењај статус члана у "удата" под хитно Чунга Лунга, АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Октобар 2, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2017 Срећно и желим вам и децу и прави хришћански брак у славу Божију. Чунга Лунга and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 11, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 ...има ли вести овде? Чунга Лунга and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука