JESSY Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 @Volim_Sina_Bozjeg, i gdje je tema Volim Sina Bozijeg "Neoprostiv greh hula na Duha Svetoga"? Admini, ako ste je negdje spojili, linkujte je ovde https://www.pouke.org/forum/topic/32530-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%B5-%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%9A%D0%B8%D1%85/page-34#entry1025189 па надаље... јако добра књига...... http://www.scribd.com/doc/28677321/Dr-Pol-Kvinet-Samoubistvo-kona%C4%8Dna-odluka Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Oglo, on 23 Jul 2014 - 09:10, said: U svakom slučaju nikada ne bih zaboravio da su to samo misli a da je sa mnom sve u redu. Ово је главно. i da dolaze od mocnog mislenog bica koje ima zlu namjeru spram naseg mira, zivota i vjecnog spasenja. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 mozda deluje cudno, ali ovo je stvarno dobar savet. Ja bih stvarno voleo da ga primenim https://www.youtube.com/watch?v=qLQKrOLGl7I Н И Н Е, JESSY, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 У помрачену душу надиру мислене звери. Потпуно опипљиво човек се приближава страшној, последњој граници, иза које је само "плач и шкргут зуба" (Мт. 24, 51). У таквој ситуацији потребније је него икада успоставити контролу над собом, сабрати се и остати чврст. Задатак број један је не прекинути животну нит, остати на овом свету. Ако се то успе, човек је постигао славну победу над ђаволом и посрамио нечисту силу. Наиме, "у невидљивој борби не губи само онај ко не престаје да се бори и да се нада на Господа" Потребно је увек бити спреман за пружање отпора неочекиваним нападајима невидљивог непријатеља нашега спасења. Преподобни Никодим Светогорац Иван Ивковић and nickelpower је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 posto su povezane teme, tj. pojave bogoostavljenost i uninije (ocajanje duhovne prirode), evo jos linkova... https://www.pouke.org/forum/topic/18451-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D1%98-%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%BC%D0%B5-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BE/ https://www.pouke.org/forum/topic/15369-uninije-kako-se-izboriti-s-njim/ pa malo refleksije Zrnca slovesnosti https://www.pouke.org/forum/topic/33147-%D0%B7%D1%80%D0%BD%D1%86%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/ a ako volis knjizevnost, sto rece Nidzo, sve su to vec pjesnici opricali, Neprebol https://www.pouke.org/forum/topic/31185-neprebol/ JESSY је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nickelpower Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Hvala dobri ljudi na odgovore, ali ne znam da li znate kako je kad se neko oseca BESPOMOCNO, a uz to je i zagubio veru. Mislim da mi se molitve odbijaju sa zida, a previse sam paraliziran da bih mogao da nesta uradim za moj zivot trenutno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Mozda da odes kod psihologa, ili psihijatra. Treba nauciti da volis i cenis sebe i zivot, da se organizuje zivot malo bolje i kvalitetnije. Sigurno mozes bolje i vise nego sto sad cinis. Samo treba i to da se nekako pokrene ili mozda nauci. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Bilo je trenutaka kad sam pomisljala na ovo. Ali samo vera me je spasila. I da, uvek ima boljih dana. nickelpower and Жика је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 To je trenutno...i sam to kažeš. Savjet koji sam prigrlila u jednom trenu (u pravom trenu) je - "Samo kreni...napravi jedan korak...pomjeri se bar za jedan korak. Onda napravi drugi, treći, idi...ali kreni iz toga u čemu si..."To je sada, ovog trena ,@@nickelpower, i ne daj da te zarobi, da te drži. Probaj samo jedan korak...onda drugi. Vidjećeš da si odmakao ...i čim si se obratio, čim govoriš o tome, ti želiš da izađeš iz toga...samo je potrebno malo vjetra u leđa. Nisi izgubio ni vjeru ni nadu nickelpower, Иван Ивковић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Hvala dobri ljudi na odgovore, ali ne znam da li znate kako je kad se neko oseca BESPOMOCNO, a uz to je i zagubio veru. Mislim da mi se molitve odbijaju sa zida, a previse sam paraliziran da bih mogao da nesta uradim za moj zivot trenutno... ZNAM!!! krv znoj i suze. Da mi nije vjere, ovaj zivot/bitisanje bi bili nepodnosljivi... Иван Ивковић, Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Знам, брате, све знам. Али, то су само мисли које те врте у зачараном кругу. Веруј ми, све је могуће. Само се опусти, проћи ће тескоба. Беспомоћност коју осећаш не може да траје бесконачно. nickelpower, Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Hvala dobri ljudi na odgovore, ali ne znam da li znate kako je kad se neko oseca BESPOMOCNO, a uz to je i zagubio veru. Mislim da mi se molitve odbijaju sa zida, a previse sam paraliziran da bih mogao da nesta uradim za moj zivot trenutno... Kao što vidiš svi znaju kako je to. Vidi, ako misliš da se svi ponekad ne osjećaju kao zadnji i nedostojni, da se ne izražavam sada, onda si u zabludi. Kao što se i baviš mislima da si bespomoćan jer nijesi uradio tamo nešto. Ostavi se drugih ljudi, svak ima svoju namjenu u životu, i svako je bezgranično važan, pa makar on nikada ništa ne "postigao" u životu. Nikada nijesmo sami, čak i kada nema nikoga oko nas. Bog voli ljude bez njihove zasluge, i nema te molitve kojom se može zaslužiti ljubav, jer to onda ne bi bila ljubav. Upravo u tome i jeste draž svega: Bog nas voli upravo ovakve kakvi jesmo i u svakom trenutku našeg života. I beskonačno smo mu važni. Razmišljaj o tome. Иван Ивковић, nickelpower, Панарет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 @@Oglo, Па стварно, свак од нас је прошо, можда и пролази икс пута кроз ово док не савлада. Брату бих препоручила да ради нешто било шта, само да се помери и истроши енергију. Oglo, Иван Ивковић and nickelpower је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 I još jedna stvar: kada, tamo nekima padne na pamet da se ubiju, je li to znači da su nešto postigli? Onda nijesu bespomoćni? :-) Ja bih im onda rekao, ubijte se. :-) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Брате, све си добре савете добио , немам шта да додам . Демонска обмана и лаж је да нема наде, да је живот црн. Не дај се , свако је то бар једном у животу осетио . Мораш да се сетиш да има оних који те воле , да ниси сам, и да си и због њих и њихове љубави дужан да се бориш и да се не предајеш . А ако си у Београду, јави се па да одемо на пиво да попричамо . Иван Ивковић, Жика, nickelpower and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука