shalom777 Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Па по мени није обавезно.... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Март 2, 2010 Пријави Подели Написано Март 2, 2010 pa što niko ne spoji ove teme https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,711.0.html Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
радислав Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Да ли је вазно на којј руци се носи бројаница лијевој или десној??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 18:19, радислав рече Да ли је вазно на којј руци се носи бројаница лијевој или десној??? мене су учили да носим на левој... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 ne lupaj majke ti tvoje molim te Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 19:53, Protagoras рече Krst je jedan od najmocnijih simbola za prizivanje demona. Krst je varijacija slova "T" koje oznacava Tamuza, vavilonskog boga sunca. Ikone su odmah uz krst najmocnije sredstvo za prizivanje demona. Evo, pročitajte ovde malo više o okultnim simobilma: http://www.cps.org.rs/Knjige/mosimboli.zip Ti bre sigurno i noću sanjaš Miroljuba. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 19:57, бојансрбин рече ne lupaj majke ti tvoje molim te Brate Bojane,ovakav vid komunikacije ne praktikujemo na forumu to jest ne dozvoljavamo tako da te molim da obratiš pažnju.Hvala bgpj and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 20:07, Ignjatije рече Ti bre sigurno i noću sanjaš Miroljuba. Сваку другу, а сваку прву о. Јоила Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 izvini brate stvarno nisam znao necu vise iznerviralo me ovo sto je ovaj napisao... радислав and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
радислав Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 19:50, JESSY рече мене су учили да носим на левој... и мене су тако учили а је ли грешка ако се носи на десној? bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Грешка је да се носи на руци уопште. Кад се користи - обрће се у левој шаци, али и то не због неког правила, него из практичног разлога: да би десном руком могли да се осенимо крсним знаком. Кад се не користи, вратити је у џеп. Ignjatije, Suncokret54 and sleki је реаговао/ла на ово 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ако бројаницу немаш у срцу, онда можда и јесте битно на којој руци је носиш.... aliluja, DYNABLASTER, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 20:39, antics рече Грешка је да се носи на руци уопште. Кад се користи - обрће се у левој шаци, али и то не због неког правила, него из практичног разлога: да би десном руком могли да се осенимо крсним знаком. Кад се не користи, вратити је у џеп. Ја је носим око руке из практичних разлога - увек ми је при руци. Не обучем увек одећу која има џепове . Што се тиче осењивања крсним знаком - не чиним то увек, на пример, када ходам улицом, или у градском превозу. Тада држим бројаницу у руци, руку у џепу или прко те руке пребацим џемпер и сл. да не бих привлачила пажњу. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 20:40, R.Žiskar рече Ако бројаницу немаш у срцу, онда можда и јесте битно на којој руци је носиш.... На жалост, бројаница се окреће у шаци, а не у срцу. Срце молитвом загрева анђео, те према томе у срцу може бити молитва (на бројанице, или нека друга) - али то је друга тема. Овде су у питању бројанице. Александрида and sleki је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 On 4. 5. 2012. at 20:28, радислав рече и мене су тако учили а је ли грешка ако се носи на десној? То нема везе, зар је битно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука