Данче* Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 ПСАЛАМ 127 1.Ако Господ неће градити дом, узалуд се муче који га граде; ако неће Господ чувати град, узалуд не спава стражар. 2. Узалуд раните,касно лежете, једете хлеб уморни; милом свом Он даје сан. 3.Ево наследства од Господа; деца, пород је дар од Њега. 4.Шта су стреле у руци јакоме, тако су синови млади. 5.Благо човеку, који је њима напунио тул свој! Неће се никада осрамотити, и кад се стану разговарати с непријатељима на вратима. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9DBGf4PkQg0 Zero and Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Псалам 50. За крај, Псалам Давидов, кад му дође Натан Пророк, када је ушао код Вирсавеје (жене Уријине). (МТ: Псалам 51) bozanstveno izvodjenje i propratni vizuelni sadrzaj LISA, JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 a ova izvodjenja ova dva psalma koja su po sadrzaju i osjecanju slicna, me nikad ne ostave ravnodusnom... JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 pa cudesna darovitost oca Voje... -Владимир- and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Господ је пастир мој и ничега ме неће лишити... Suncokret54 and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Псалам 93.Псалам Давидов, четврти дан недеље. ... 17. Да ми Господ није помогао,умало се не настани душа моја у аду. 18. Ако говорих: Поклизну се нога моја,милост Твоја, Господе, поможе ми. 19. Господе, по мноштву болова мојих у срцу моме,утехе Твоје обрадоваше душу моју. ... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Псалам 103.Давидов, (о светскоме битију) ... 27. Све од Тебе очекује,да им дајеш храну на време (своје), 28. кад им дадеш, они се окупљају.Када отвориш руку Твоју, све и сва се испуњује добротом. 29, А када лице Твоје окренеш, смуте се (и колебају);кад им одузмеш дах њихов они нестају,и у прах се свој враћају. 30. Кад им пошаљеш Духа Твога, опет се изграђују,и (тако) обнављаш лице земље. 31. Нека је довека слава Господња,радоваће се Господ делима Својим. ... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 LISA, Svetlana Pecin-Saraguda and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 LISA and Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Svetlana Pecin-Saraguda and LISA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 LISA, Svetlana Pecin-Saraguda and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 LISA, Svetlana Pecin-Saraguda and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Псалам 105.Алилуја (Алилуја). 1. ИСПОВЕДАЈТЕ и хвалите Господа, јер је добар,јер је до века милост Његова. ... 47. Спаси нас, Господе Боже наш, и опет нас сабери из незнабожаца,да се исповедамо Имену Твоме светоме,да се хвалимо хвалом Твојом. 48. Благословен Господ Бог Израиљев од века и до века.И нека рече сав народ: Нека тако буде. Амин. ... Svetlana Pecin-Saraguda, Иван Ивковић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука