Данче* Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Sanja Т., Саша од Москве, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Јелина, Саша од Москве, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Masi rucicama, masi rucicama.... ej.... Данче*, YOKA, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Да увек будем са мени драгим људима који ме разумеју и воле, као на јутрошњој литургији. Слава Богу. Zero, Данче*, Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Драшко, nickelpower, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Pokosi travljak, lenstino! Никола Поповић, Данче*, Рада. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Zatelebao si :bleh: nana, Млађони and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Smiri prste...bar danas, molim te JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Не хрчи, ... целу ноћ нисам могао да тренем од тебе. :fmqmtx: Arsenija and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Колико год те снајка провоцирала како и ове године нисмо стигли да завршимо купатило и предсобље bangin , само се смеши и понуди је са још једном сармицом Be cool Никола Поповић, JESSY, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 mislim da je vreme da razgovaramo Nikola, nismo odavno! Sanja Т., Саша од Москве, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Krajnje je vreme da se menjamo! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Ako planiraš da ručaš i treći put,zaboravi. JESSY and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 10 у пола с луком "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Саша од Москве and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука