Srdasce Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 I stigao je taj dan. Ko bi rekao, Srdašce, a, nekada ? Ni u najluđim snovima, je li tako, draga? Znam. Teško je za poverovati. Da ćeš ti biti...ta. Neko nekada sasvim drugačija...a danas samo takva...u obrisima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Natalija28, Rafa, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ne zvala se ja Srdašce, ako ne bude tako. Jel ne mogu? Jel ne mogu? U šta...da mogu? Watch me. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag S. Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ipak si ti Predraže "poslednji romantik na ovom svetu što se sporo kreće i čeka raj"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Dobrodošla u stvaran svet. Ovaj ružičasti svet ostavljamo Srdašce, za neke tamo, ljude, što tek treba da se pojave...ako se pojave, ok? A, ako ne, nikom ništa. Možeš ti to. Ima u tebi nečega, inatnog. Najbolja, kada je otpisana.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 saznaces jednom..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Što to sebi radiš OPET , (obično kažem konju, mada ima tu dosta pogrdnih imena, ne bih da nabrajam ) Саша од Москве and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Sve što ljudi rade, rade sebi a ne tebi Srdašce. Znači, smirenje. I opušteno. Znači, sebe obmanjuju a ne tebe. Tebe ne mogu povrediti, tebe iko ne može povrediti sve dok im ti to sama ne dozvoliš. Puštajući ih u tvoju sferu bitisanja ili približavanja. A u životu, gde neko ili nešto i može uslovno rečeno da ti pokvari, umeša se i / ili ima potrebu za tim a taj enko to niti sankcioniše, niti smatra da je to u tvojim očima neprimereno, da teebe neće dirati ili izazvati u tebi podvig nepoštovanja u bilo kakvim vrstama odnosa s ljudima, znači da negde i nije kao osoba bio određen da bude u tvom životu na dobar i pozitivan način a da se živciramo nećemo više nikad, tačno? Nemaš ti više zdravlje, za bilo kakve nemare...Slučajnosti. I kao "nisam hteo/la ..." Ne. Ja sam. Predrag S. and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Nemoj Milka1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Дуни лампу и легај да џмиш нели јутре да се оспиш и да дремеш цел дн !!!? JESSY, Данче* and Столе је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Сунчица., Zero, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Ja samo da te podsetim na ono što si obećao... Дијана. and Natalija28 је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Nije potrebno da se upinješ da kontrolišeš svoje misli.Dovoljno je da se potrudiš da one ne kontrolišu tebe. Саша од Москве, Zero and bgpj је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Ništa ti nisi naučila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 http://s3.favim.com/orig/46/funny-true-type-words-writing-Favim.com-421611.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука