Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Први резултат анализе костне сржи без бласти, још један такав и радости нема краја. Хвала Господу и за овај ток, и за све дано нам и ускраћено из Њему знаних разлога а ради нашега спасења.

Подели на овим сајтовима

Други налаз нажалост није добар, има бласти у крви. Други циклус хемио - терапије данас уплаћен - у фонду за помоћ оцу Влади има још 2.500,00 е, идуће недеље потребно уплатити 15.000,00 е за обезбеђивање несродног даваоца костне сржи, а за 6 недеља 97.000,00 е за трансплантацију костне сржи. Помозите.

Подели на овим сајтовима

НАПРЕДУЈЕМО, ОД 27. МАРТА ДО ДАНАС 54.000,00 ДИНАРА НА РАЧУНУ + 74 Е + 40 Е ИДЕМО ДАЉЕ

Подели на овим сајтовима

Oce Sretene koliko je jos ostalo vremena da se skupi tih 15.000e?

Ове недеље потребно је уплатити 15.000,00 е, а за 6 недеља додатних 97.000,00 е за трансплантацију

Подели на овим сајтовима

Zanima me kako to da u Srbiji nisu transplatirali koštanu srž? Pa da to ide preko zdrastvenog osiguranja.

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

На који начин се врше уплате из Републике Српске?

SWIFT: DBDBRSBG BANKA INTESA AD BEOGRAD MILENTIJA POPOVICA 7B 11070 BEOGRAD REPUBLIC OF SERBIJA,

IBAN : RS35160583020001372866 SRETEN LAZAREVIC GLAVNA 138, RUMA SERBIA

Подели на овим сајтовима

Nadam se da ce se novac sakupiti ma kako velika suma bila. Jos ce se jednom potvrditi koliko je nasa Crkva jaka kroz udove svoje. Obzirom da je ozbiljna stvar u pitanju nije mesto za kritiku, niti mi je to namera ali moram sa necim da vas upoznam. Klinika u Flensburgu je jako ozbiljna i nazalost nije na listi klinika koje saradjuju sa nasim RZZO. Znam nekoliko otpisanih slucajeva koji su se operisali tamo i koji se oparavljaju. Dobro je sto je doktorka Basara srpkinja pa je komunikacija sa njom laksa. Ali sredstva su ogromna. Licemerno je sa jedne strane da RZZO ne zeli da isplati porodici sredstva koja su planirana za lecenje osiguranika u nekoj drugoj klinici, obicno je to Rim, gde operacija kosta oko 50.000 evra koje bi morala da plati da je porordica odlucila da ih poslusa i ode tamo. Sa druge strane porodica je ispravno postupila jer klinika u Flensburgu ima neverovatne rezultate u lecenju ali ne moze da dobije pomoc RZZO jer su samovoljno odabrali kliniku. Ostaje pitanje zasto nase Ministarstvo ne uspostavi saradnju, kada je ovo vec neki deseti slucaj.

Jos je jedna stvar diskutabilna. Gde se to na Vasim izvestajima o prikupljanju sredstava vidi koliko je Eparhija sremska uplatila za lecenje. On je vladikin poslusni svestenik. Bojim se da sve sto mi skupljamo nece biti dovoljno. Vidimo da su namesnistva uplatila, dakle kolege, svestenici iz drugih eparhija ali gde je tu sremska eparhija i vladika Vasilije. Da li je dovoljno da samo da blagoslov i sta bi bilo da se umesto o. Vladimira razboleo recimo crkvenjak ili neki drugi aktivni vernik.

Подели на овим сајтовима

Nadam se da ce se novac sakupiti ma kako velika suma bila. Jos ce se jednom potvrditi koliko je nasa Crkva jaka kroz udove svoje. Obzirom da je ozbiljna stvar u pitanju nije mesto za kritiku, niti mi je to namera ali moram sa necim da vas upoznam. Klinika u Flensburgu je jako ozbiljna i nazalost nije na listi klinika koje saradjuju sa nasim RZZO. Znam nekoliko otpisanih slucajeva koji su se operisali tamo i koji se oparavljaju. Dobro je sto je doktorka Basara srpkinja pa je komunikacija sa njom laksa. Ali sredstva su ogromna. Licemerno je sa jedne strane da RZZO ne zeli da isplati porodici sredstva koja su planirana za lecenje osiguranika u nekoj drugoj klinici, obicno je to Rim, gde operacija kosta oko 50.000 evra koje bi morala da plati da je porordica odlucila da ih poslusa i ode tamo. Sa druge strane porodica je ispravno postupila jer klinika u Flensburgu ima neverovatne rezultate u lecenju ali ne moze da dobije pomoc RZZO jer su samovoljno odabrali kliniku. Ostaje pitanje zasto nase Ministarstvo ne uspostavi saradnju, kada je ovo vec neki deseti slucaj.

Jos je jedna stvar diskutabilna. Gde se to na Vasim izvestajima o prikupljanju sredstava vidi koliko je Eparhija sremska uplatila za lecenje. On je vladikin poslusni svestenik. Bojim se da sve sto mi skupljamo nece biti dovoljno. Vidimo da su namesnistva uplatila, dakle kolege, svestenici iz drugih eparhija ali gde je tu sremska eparhija i vladika Vasilije. Da li je dovoljno da samo da blagoslov i sta bi bilo da se umesto o. Vladimira razboleo recimo crkvenjak ili neki drugi aktivni vernik.

"da je porordica odlucila da ih poslusa i ode tamo"- Поштовани, никада породица Живковић није добила предлог ни од кога па ни од РЗЗО за лечење оца Владимира било где у иностранству па ни у Риму, тако да нису следствено томе никога ни могли послушати. После више од 9 месеци проведених на лечењу у Београду где је лечен углавном трансфузијом крви, дакле само су му давали крв с времена на време, без лечења узрока болести - додавана крв је страдала исто као и постојећа, по разговору са особом леченом у Фленсбургу која је сада стабилног здравственог стања, отац Владимир је контактирао др Надежду. Недуго по контакту одпутовао је за Фленсбург где је утврђена коначна дијагноза уз предлог докторке за хитну хоспитализацију и лечење хемио терапијом. После примљене прве терапије извршена је анализа костне сржи и на жалост утврђено да је незаобилазна трансплантација.

Друга "дискутабилна ствар" по Вама је основана и хвала Вам за подсећање и прилику да објаснимо јасније наше извештаје о уплатама. Под ставкама "Архијерејска намесништва" и "манастири" нисмо нашли за потребно да се објављује колико је ко од МАНАСТИРА, ЦО, МОНАШТВА, СВЕШТЕНСТВА, ВЕРОУЧИТЕЉА, уплатио појединачно јер је увек много разлога који могу бити разумни зашто је неко у датом тренутку уплатио одређени износ - довољно расположивих средстава, тренутно каса са малим износом, каса потпуно без новаца, новчаник појединаца потпуно празан, на крају не верујемо да постоје они  који не сматрају да требају помоћи, знамо да је било и оних који су последњи динар дали не чекајући прилику да дају тек од сувишка - потврду томе добили смо јер су касније уплаћивали додатна новчана средства. Епархија сремска сносила је трошкове одласка и анализе костне сржи пре хоспитализације оца Владимира и почетка акције прикупљања новаца. Поред благослова и молитава Епископ Василије уплатио је и лично новчана средства - за износ није благословио да се објављује.

Једино остаје дискутабилно то да сте се пријавили под псеудонимом данас у 12:07 а оставили једини коментар у 12:27 на овој страници - благодарни смо јер сте нам указали на необјављене детаље који су итекако важни. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...