Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Za lečenje male Petre potrebno je da se uradi presađivanje koštane srži, zračenje, imunoterapija, a sve to koštaće preko 100.000 eura. S obzirom da je velika suma u pitanju, koju njeni roditelji nisu mogli da sakupe, Jelena i Jovan Cvetković, mole ljude dobre volje da im svojim prilozima pomognu i omoguće da Petra nastavi svoju borbu

10960062_10204786512855160_6264719425808

Foto: Lična arhiva

Petra Cvetković, devojčica iz Beograda, nepune tri godine boluje od Neuroblastoma, retke i teške bolesti, vrste raka koja uglavnom pogađa mlađu decu. Operisao ju je dr Davidof  u Americi, u Memfisu. Mala Petra je za mesec dana operisana čak tri puta i trenutno prima hemioterapiju, a dalje lečenje za ovu malu devojčicu mogući su jedno u bolnici u Đenovi, koja je centar za lečenje Neuroblastoma.

Za lečenje male Petre potrebno je da se uradi presađivanje koštane srži, zračenje, imunoterapija, a sve to koštaće preko 100.000 evra.

S obzirom da je velika suma u pitanju, koju njeni roditelji nisu mogli da sakupe, Jelena i Jovan Cvetković, mole ljude dobre volje da im svojim prilozima u skladu sa mogućnostima pomognu u sakupljanju novca i omoguće da Petra nastavi svoju borbu i da u Đenovi bude u aprilu, kada bi trebalo da proslavi svoj treći rođendan.

PETRI MOŽETE POMOCI:

SLANJEM SMS PORUKE: 78 na broj 3030 POMOZITE MALOJ PETRI! Cena poruke je 100 dinara

Dinarske uplate na račun: 160-419173-65

Devizni račun: 00-540-0001035.1 sa IBAN brojem RS35160005400001035184

(Telegraf.rs)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pokrenuo sam akciju - spamuj za petru.. ko hoce da se ukljuci! :)

Најзад.

Видиш да све може бити на корист ако се правилно употребљава па и спам.

Подели на овим сајтовима

Petra Cvetković, devojčica iz Beograda, nepune tri godine boluje od Neuroblastoma, retke i teške bolesti, vrste raka koja uglavnom pogađa mlađu decu. Operisao ju je dr Davidof  u Americi, u Memfisu. Mala Petra je za mesec dana operisana čak tri puta i trenutno prima hemioterapiju, a dalje lečenje za ovu malu devojčicu mogući su jedno u bolnici u Đenovi, koja je centar za lečenje Neuroblastoma. Za lečenje male Petre potrebno je da se uradi presađivanje koštane srži, zračenje, imunoterapija, a sve to koštaće preko 100.000 evra. S obzirom da je velika suma u pitanju, koju njeni roditelji nisu mogli da sakupe, Jelena i Jovan Cvetković, mole ljude dobre volje da im svojim prilozima u skladu sa mogućnostima pomognu u sakupljanju novca i omoguće da Petra nastavi svoju borbu i da u Đenovi bude u aprilu, kada bi trebalo da proslavi svoj treći rođendan. PETRI MOŽETE POMOCI: SLANJEM SMS PORUKE: 78 na broj 3030 POMOZITE MALOJ PETRI! Cena poruke je 100 dinara Dinarske uplate na račun: 160-419173-65 Devizni račun: 00-540-0001035.1 sa IBAN brojem RS35160005400001035184 (Telegraf.rs)

Pomozimo ko koliko moze. Ako mislite da je isuvise malo ono sto mozete dati setite se:

Slap ( Dobrica Cesaric)

Tece i tece, tece jedan slap

sta u njemu znaci moja mala kap?

Gle jedna duga u vodi se stvara

i sja i drhti u hiljadu sara

Taj san u slapu da bi mogao sjati

i moja kaplja pomaze ga tkati.

• Волим 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Овде можете пратити колико је новца прикупљено и колико је још потребно

http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/78.html

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Најзад.

Видиш да све може бити на корист ако се правилно употребљава па и спам.

U mene sumnjas!?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ok, posto se "upecali" ljudi na ideju, idemo akcija IZAZOVI ZA PETRu- SMS CHALLENGE!

izazovete nekoliko prijtelja sa liste da posalju SMS za petru ...

srdjan.png

ja.png

Подели на овим сајтовима

„Они који никада нису осетили на себи власт глади, постали су најнемилостивији и најбезбожнији!“

владика Николај Велимировић

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

PUTIN HOCE DA POSALJETE SMS ZA PETRU JUCE MI JE JAVIO CRVENIM TELEFONOM!

Подели на овим сајтовима

ok, posto se "upecali" ljudi na ideju, idemo akcija IZAZOVI ZA PETRu- SMS CHALLENGE!

izazovete nekoliko prijtelja sa liste da posalju SMS za petru ...

srdjan.png

ja.png

men875847'0789  ova ideja sa SMS izazovom. U moru gluposti na drustvenim mrezama, bar nesto korisno. ( Pa makar i pojedini, medju izazvanima, koristili priliku za licno promovisanje. A takve bas i treba izazvati  :)))

Подели на овим сајтовима

Zapravo, mozda bi mogli da napravimo neku grupu na Face-u, ono iz posta Srdjana Randjelovica ( 100 dindzi odvoji da neko drugi nastavi da postoji) i samo izazivamo ljude na SMS challenge, dok nas ne blokiraju  :))

Подели на овим сајтовима

men875847'0789  ova ideja sa SMS izazovom. U moru gluposti na drustvenim mrezama, bar nesto korisno. ( Pa makar i pojedini, medju izazvanima, koristili priliku za licno promovisanje. A takve bas i treba izazvati  :)))

Ma koja smopromocija.. ko se ovajdio od humanosti? Kome je prisla devojka i rekla, ti si human decko ajde da se zabavljamo. Kome je prisao poslodavac i rekao ti si human decko, ajde da radis za mene, kome je prisao covek i rekao, ti si human decko ajde da budemo drugari. Nikad nikom niko.

mi uredni se drzimo medjusobno.. nemamo nista od "samopromocije"

Подели на овим сајтовима

Треба сваком детету помоћи .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...