Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

It+is+hard+to+fly+when+something+is+weig

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

3v.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

''Пријатељи стари гдје сте, да ли ћу вас икад наћи, кажите ми шта то значи кад у луци нетко свира ...?''

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

можда....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Hvala ti Nikola na svemu! i tvojoj kolegici Lelici! :bendoff:

:bendoff:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...