Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

a BIG, BIG HUG FOR YOU....

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

tumblr_mymlpj24Dy1qkgblgo1_400.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

У овој години желим пуно здравља и радости мојим пријатељима са форума! У  старој су ми били више него фамилија... хвала Вам  :bendoff: 

Подели на овим сајтовима

volim i ja vas.... :Viannen_loungelizard:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ALO, SOKO, TJ JAVOR ZOVE OGLA....OGLO JAVI SE.... 0703_read

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Не занима ме како зарађујеш за живот.

Желим знати за чиме чезнеш и усуђујеш ли се сањати о испуњењу жеље свога срца.

Не занима ме колико ти је година.

Желим знати јеси ли спреман направити будалу од себе због љубави, због снова, због пустоловине која се зове Живот.

Не занима ме који планети су у опреци с твојим Месецом.

Желим знати јеси ли дотакнуо средиште своје туге, јесу ли те животне издаје отвориле или си се скврчио, затворио због страха од нове боли!

Желим знати можеш ли седети с боли, мојом или својом властитом, не помакнувши се да је застреш или умањиш или излечиш. Желим знати можеш ли боравити уз радост, моју или своју властиту; можеш ли се предати дивљем плесу и допустити да те занос прожме све до вршака прстију, не опомињући нас да будемо опрезни, да будемо реални, да не заборавимо своја људска ограничења.

Не занима ме је ли прича коју ми причаш истинита.

Желим знати јеси ли у стању разочарати другога како би остао веран себи; можеш ли поднети оптужбе о издаји и не издати властиту душу.

Желим знати можеш ли бити веран и стога достојан поверења.

Желим знати можеш ли видети Лепоту чак и ако је нема свакога дана, и можеш ли напајати свој живот Божјом присутношћу.

Желим знати умеш ли живети с поразом, својим и мојим, па ипак стати на обалу језера и довикнути сребрном Месецу: „Да!“

Не занима ме где живиш и колико новаца имаш.

Желим знати можеш ли након ноћи проведене у боли и очајању устати, измучен, с умором у костима, и обавити све оно што је потребно за децу.

Не занима ме ко си, ни како си дошао овамо.

Желим знати хоћеш ли стати са мном у средиште ватре и не устукнути.

Не занима ме где, ни шта, ни са ким си учио.

Желим знати шта те подупире изнутра, кад свега осталог нестане.

Желим знати можеш ли бити сам са собом и волиш ли уистину своје друштво у пустим тренуцима.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Пијем, пушим и картам се, мила мајко поправљам се!

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...