Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

пре 3 минута, Лапис Лазули рече

Sve sto si naveo u osnovi je neracionalno

E, ajd` sad ti to objasni mnogim zenama...

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, obi-wan рече

E, ajd` sad ti to objasni mnogim zenama...

Kao sto rekoh Mission impossible 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Trifke рече

U odbranu mog druga: Ako Solomon nije uspeo da shvati zenski mozak zasto bi on? :0205_whistling::))

па и не треба да нас схватите, него да нас волите :) и пусти Соломона,он је себи тај луксуз могао да дозволи :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

па и не треба да нас схватите, него да нас волите :)

Bora Corba ima jednu lepu pesmu na tu temu... :0205_whistling:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

Тако волимо и тигрове, са безбедне раздаљине...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Trifke рече

Jeli to bila glavna uloga u filmu Zena za sva vremena? :D

Ne. Tako sam ja ucena i sprovodila zivot. Rasla sam u dvadeset kvadrata, kuce pravljene od blata. Ali su me roditelji - uprkos svojim manama, koje svi imamo, nebitno gde zivimo - ucili da budem zadovoljna onim sto imam i da tezim ka tome da stvaram. 

Stekli smo suprug i ja, sada smo podalje od te price...ali svoju decu ucimo slicno. I kad imamo, ne dajemo im visega od onoga sto treba.

...i sigurna sam, da ima jos takvih....vise komada ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

Ne. Tako sam ja ucena i sprovodila zivot. Rasla sam u dvadeset kvadrata, kuce pravljene od blata. Ali su me roditelji - uprkos svojim manama, koje svi imamo, nebitno gde zivimo - ucili da budem zadovoljna onim sto imam i da tezim ka tome da stvaram. 

Stekli smo suprug i ja, sada smo podalje od te price...ali svoju decu ucimo slicno. I kad imamo, ne dajemo im visega od onoga sto treba.

...i sigurna sam, da ima jos takvih....vise komada ;) 

Znam  neke ali su manjina. 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

Ju dzast brot d balans tu d fors... :smeh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

па и не треба да нас схватите, него да нас волите :) и пусти Соломона,он је себи тај луксуз могао да дозволи :D

Ti mislis da je moguce nama muskarcima da razumemo zenski mozak? 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Тако волимо и тигрове, са безбедне раздаљине...

добро ви онда скупљајте сличице "животињског царства", ал ко рескира, профитира :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Снежана рече

Не бре, Снежо. Право је кад те схвата, познаје у душу и онда те воли такву каква јеси. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Ti mislis da je moguce nama muskarcima da razumemo zenski mozak? 

могуће је, ал што би то себи радили :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Lady Godiva рече

Не бре, Снежо. Право је кад те схвата, познаје у душу и онда те воли такву каква јеси. :)

women-understand-women-and-they-hate-eac

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...