Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

Душа је женски принцип у нама наш женски ео а ми као ум смо глава или мушки принцип.муж. И ако ум и душа не раде заједно онда постоји проблем у браку.

Душа је колективна свест свих ћелија и бактерија нашег тела, ( наше тело садржи неколико пута више бактерија него ћелија: тако да се поставља питање јесмо ли ми заправо колективна свест бактерија,паразита) То смо ми колективна свест свих тих ћелија и бактерија. А круна те свести је наш ум, 

И ми својим умом владамо над својом душом. Мушкарац је изнад жене. Као што је господ изнад нас јер смо сви ми ћелије једне душе, црква, А Господ је ум над свима нама Зато је он представљен као женик а црква као невеста,

Здраве ћелије нашег тела творе између себе канале кроз које размењују потребне материје, док ћелије рака нису способне за то, свака ради за себе.

Рак се развије у телу себичног чувека јер он својим умом даје модел понашања својим ћелијама, Он граби све за себе и то почињу да раде и његове ћелије.

Брак: велика је то тајна, тешко да ко то све може да свари

Брак између хомопсексуалаца такође има своје објашњење на духовном нивоу али то је тек тешко за разумевање, то је посебна врста лудила

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Имам једно веома озбиљно питање. 

Брак као заједница подразумева и заједничке одлуке везане за децу. Како ту наћи меру, ако је један родитељ апсолутно за неки догађај, а други апсолутно против? 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Nikola Stojanovic рече

@Natasenka Zaboravio sam Natasenka, ko ce ga znati sta se tada vrmzalo po ludoj glavi mojoj. :D 

Sta mu znaci ovo Vase ,,kontlacu" , ja sam prost decko, nisam ucen, mogu samo da osecam. :D:D:D

Foma Fomic, mislim da je, kako ga je opisao bata Fjodor, odakle ta genijalnost, odakle....??

kontalica je kineska sprava za kontanje. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Milica Bajic рече

Ништа не брини, опет је пјан :laugh1:

,,...Kad je ona tražila mogao sam pobeci u
U samu reku našla bi me 
Namirise me kaže odmah pozna me dobro" 

:D:D Mnogo me odajes sister, pomislit ce ljudi da sam pijanac. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Vladan :::. рече

а неки би опет калуђер рекао нешто као: ма пусти те приче него воли мужа и чувај мир у кући, то ти је битно за брак а не длаке или силикони... ;) 

97567_tmb_46188110_women-drivers-part51.gif

je l bitno za brak da zna da barata autom? ili je nebitno poput depilacije. :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

,,...Kad je ona tražila mogao sam pobeci u
U samu reku našla bi me 
Namirise me kaže odmah pozna me dobro" 

:D:D Mnogo me odajes sister, pomislit ce ljudi da sam pijanac. 

nemoj da piješ. čekić će da radi. 

2396_tmb_115585466_28773-af2f9feddceee486cd8e9499d96fa054.jpg

Подели на овим сајтовима

@Natasenka Dubočica 2 103/48.  

Kontakt 061/7261789  Nikola , real name, nema lazi , nema prevare. 
A sto sam ja mislio da si ti neko dobro devojce, a ti odmah ni levo ni desno adresu trazis. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Natasenka Dubočica 2 103/48.  

Kontakt 061/7261789  Nikola , real name, nema lazi , nema prevare. 
A sto sam ja mislio da si ti neko dobro devojce, a ti odmah ni levo ni desno adresu trazis. :D:D

nego šta sam. dobro devojče od glave do pete. :whackado: nisam tražila. samo sam rekla da nemam. :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

@Natasenka Eto kako sam lakoveran, a nadao sam se da ces stvarno da posaljes. I posle mi muskarci iskvareni. :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Сања Т. рече

Имам једно веома озбиљно питање. 

Брак као заједница подразумева и заједничке одлуке везане за децу. Како ту наћи меру, ако је један родитељ апсолутно за неки догађај, а други апсолутно против? 

Па ако је мушкарац Србенда, онда он лупи шаком о сто и проблем решен. Биће како он каже.:)) 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...