Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 52 минута, Liga Džentlmena рече

Mislis na ovako nesto? :)

hareem.jpg

Уз две измене: 1.) Уместо ове чудне капе да ставиш круну са крстом; 2.) Само једна жена (у овом случају - трећа са лева на десно, јер једина је насмејана и делује мило, а ове остале две су мргуди, сигурно неке џангризаве феминисткиње, џигерицу су у стању да ти поједу).

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 16 минута, todor рече

трећа са лева на десно, јер једина је насмејана и делује мило

Ona beše prešla iz pravoslavlja u islam da bi od milosnice postala zakonita? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Muramasa рече

Već me snalaze vernice i brzo ih uočavam i odbijam.

Možda ako budeš u vezi sa nekom, prestanu da te progone u budućnosti. Break the spell.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Lady Godiva рече

Опа, авај.. безазлени и кротки, можда и ти постанеш пинк православац.

То је немогуће, нисам тако баждарен. А изледа да не разумеш шта у православном жаргону значи ''пинк (разблажено) хришћанство''.

За пинковце нпр. Давид је био само цар, пророк и песник, а за нормалне православце је био све то плус ратник, војсковођа и освајач.

Они просто не могу да верују да је он ратовао, па смисле него тумачење, као симболика и то.

Нико нормалан не одбацује безазленост и кротост, а оне јесу ружичасте само ако стоје саме без храбрости, мудрости, борбености...

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Smaragdni kamičak рече

Ona beše prešla iz pravoslavlja u islam da bi od milosnice postala zakonita? 

Немам ти ја појма која је та, само на основу слике коментаришем. Јасно ми је само по костимима да је туркиш серија.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, todor рече

А изледа да не разумеш шта у православном жаргону значи ''пинк (разблажено) хришћанство''.

Да, стварно нисам знала шта значи. Мислим, знала сам да је нека глупост, али не и колика. :)

ПС. Сви знају да је Давид био прељубник и убица.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Muramasa рече

Ма какви брате, нису ти то вернице, само им је таква кореографија.

Нормалној верници би ти, са својим ставом по питању вере, био одбојан, као што је нпр. мени одбојна паганка.

Ко зна какве неиспуњене фантазије врте по глави, па им ти добро дошао. хд

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

ПС. Сви знају да је Давид био прељубник и убица.

Видиш, Богу то није сметало да му опрости кад се покајао. Још само хипи екипа да се смилује грешноме Давиду, па да буде миран.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, todor рече

Видиш, Богу то није сметало да му опрости кад се покајао. Још само хипи екипа да се смилује грешноме Давиду, па да буде миран.

Благо теби. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Mislim da je Teodor u pravu. Prave verujuce devojke se ne bi trudile da ti privuku paznju a jos manje da te menjaju, ako im se pak svidis, volele bi te i prihvatile takvog kakav si bez namere da te menjaju ili uskope tako sto ce ti stisavati strasti jel se ne boje svoje sexsualnosti. (   i nailazis na one koje to shvate kao svetu misiju, da te spasu iz ruku Odiona i isprave te na pravi put).

Ali opet ti kazem, ono sto najvise mrzis to te i nadje, cak ce to i da ti bude na spasenje. I ne opiri se mnogo, mozda neka bas bude po tvom ukusu.Iskljuci i ti malo intelekt pa se predaj strastima.

I iskreno brate kreni korak dalje, osoba sa tavom inteligencinom, i tvojim britkim umom bi trebalo da skine sa sebe oklop petnaestogodisnjeg Odionovog Alfiste i obuce Hristov oklop mudrosti. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Liga Džentlmena рече

iskreno brate kreni korak dalje, osoba sa tavom inteligencinom, i tvojim britkim umom bi trebalo da skine sa sebe oklop petnaestogodisnjeg Odionovog Alfiste i obuce Hristov oklop mudrosti. 

Koliko je mrzeo da mu se ovako neko obraća :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, todor рече

Уз две измене: 1.) Уместо ове чудне капе да ставиш круну са крстом; 2.) Само једна жена (у овом случају - трећа са лева на десно, јер једина је насмејана и делује мило, а ове остале две су мргуди, сигурно неке џангризаве феминисткиње, џигерицу су у стању да ти поједу).

Samo jedna zadovolj(e)na :)))))))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...