Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 2 минута, Natasa. рече

Nije surovo, zapravo je puna nade. Zamisli fizički ne baš privlačnu ženu koja je u stanju da se nikome ne javlja, ide kao mrgud, svađa se sa babama po zgradi

Звучи као ја. :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Natasa. рече

Ni blizu :0426_feel:

Знаш како си ме насмејала? Скроз сам се пронашла. Још ми је смешно, мргуд, ни са ким не прича, напушава бабе.. :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Знаш како си ме насмејала? Скроз сам се пронашла. Још ми је смешно, мргуд, ни са ким не прича, напушава бабе.. :D

Ti si lepa, pa ti temperament daje šarm.

Ja se nikad nisam posvađala sa komšijom...dobar dan dobar dan i nema tu interakcija, pa nema ni konflikta ne_shvata. Nekad su komšijske veze bile bliže, ali ja nikad nisam bila u tom fazonu...možda jednog dana ne_shvata.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

ti deluješ malo ledeno, al ovako vidim pišu po forumu da si lepa...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

Zato može da joj prođe da bude baksuz :smeh1:. Zamisli neprivlačnog baksuza-duplo golo :smeh1:.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Ja se nikad nisam posvađala sa komšijom...dobar dan dobar dan i nema tu interakcija, pa nema ni konflikta ne_shvata.

То ти је најбоље.

Нисам се ни ја свађала само сам једном хтела да рокнем бабу из комшилука. :DСад је златна, ваљда се пред смрт покајала што је била ђубре. 

пре 7 минута, Ana B. рече

Имам две форумске маме које ме хвале на сва уста. Маме ко маме.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече
пре 11 минута, Ana B. рече

Имам две форумске маме које ме хвале на сва уста. Маме ко маме

:smeh2:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Natasa. рече

Pusti me tih vaspitnih poruka, pogotovo sa smajlićima, kako si ti fina. Nisam je imenovala niti rekla gde živi...random lik iz romantične priče. Možda ne psuje, ali se sa svima posvađa i nikome se ne javlja. 

Psujem, pa šta??? Nisam ubila nikoga.

Ma dobro,svako ponekad opsuje,npr.kad upadneš u saobraćajni kolaps,a žuriš,ali ne pišemo o tome na društvenim mrežama.Kome je to interesanto?Jer ako je neko fin pa otvara vrata komšinici,a posle je ogovara na društvenim mrežama,uz psovku,to mi dođe isto kao i nervozna komšinica sa kojim kg viška.Pitanje je uvek ko šta vidi,ponekad ljudi žele da vide ono što bi poduprlo njihov stav o nečemu ili nekome.

I ja kada stavim svoje nove naočari za sunce,imam čist i jasan pogled.Kada uzmem neke starije koje su malo izgrebane,vidik mi nije baš najlepši.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...