Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

сећам се ја - позвао те је алефшин, отац горан.

И мене је позвао заједно са колегом Илуминатом. Па нас после пар дана отерао. :D

Подели на овим сајтовима

И мене је позвао заједно са колегом Илуминатом. Па нас после пар дана отерао. :D

добру већину људи је он потегао да дођу на почетку, и мене је довео овде :)

пс. није баш после пар дана, дуже је издржао :D

Подели на овим сајтовима

Eeee koja je to bila komedija. Dakle  od 1999. kad sam se registrovao na prvi forum u zivotu do danas su me banovali samo jedanput i to Alefshin sa "obrazlozenjem" da sirimo jeres bezzzzzboznog evolucionizma.  :lol:  :lol:  :lol:

Подели на овим сајтовима

Eeee koja je to bila komedija. Dakle  od 1999. kad sam se registrovao na prvi forum u zivotu do danas su me banovali samo jedanput i to Alefshin sa "obrazlozenjem" da sirimo jeres bezzzzzboznog evolucionizma.  :lol:  :lol:  :lol:

Мене су бановали два пута. Први пут Алефшин са истим објашњењем, а други пут Дејо без објашњења. :D Мада је Дејов бан био кратак и лаган, отприлике само одговарање није радило, док је Алефшин бановао и прокси сервере на Галапагосу. :D

Подели на овим сајтовима

сећам се ја - позвао те је алефшин, отац горан.

Nije nego vas je stalno pominjala Dr Tatjana jao ovi sa ZRU-a nisu normalni, pa onda na nekim grupa nesto kao nova sekta ZRU pa su prikazivali

neke tri monanjihe pored BMW-a. Bilo je to 2010 godine, a moguce da sam video i na profilu Pravoslavlje Dijalog Ljubavi.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Како видим, много су дошли овде да се обрачунају са ЖРУом, а на крају остали и постали најплоднији чланови :)

Поучени речима владике Николаја, нисмо атаковали на зид зла, већ смо градили зид добра,који је надвисио и заклонио зид зла, па се овај срушио сам од себе. (ово је негде написао Дејан Бићанић, ја сам само преписао :) )

Подели на овим сајтовима

Форум је сазнао за Зосиму...тако сам и дошао  Just_Cuz_19

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

прво сам додаоу фб френдове о. Ивана

упао ми је у око, јер је френд са мојом колегиницом, и видех да стално нешто поставља, те једном кликнух на тему "трбухом за крухом" и пљас

уђох у "мишоловку"

:D

то је наш ЖРУ.......немош без њега

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...