Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

?????, ?????? ?????? ???? ????????? ??? ??? ????? ??????? ?? ???? ??????

????????? 

?? ???????, ? ???? ?? ? ??????? ????? ????? ?????? ?????????.......? ???? ?? ????? ???? "???????????", ?? ??? ?? ????? ?? ?? ???.... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Мени рекао мој кум...Бата. Нисам имао никакво искуство са форумима, осим што сам по некад само ишчитавао Верујем, па ме и није баш одушевило када ми је рекао да је често на "неком новом малом и непознатом" фориму (у то време!)... :smiley: А онда пар пута у разговорима ненаметљиво, као што увек бива између нас двојице, ми је спомену пар лепих детаља са форума који су ме привукли да бацим поглед на форум....И ето, од тада па до сада поглед нисам скинуо ....од одушевљења.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Meni Alef poslao Invite u grupu o osnivanju foruma.Ja mu posle rekla da pozove Lazaricu.A on zvao mene.

Ti bar imas citalackog iskustva.Ja pre ovog nisam nijedan citala,a kamo li ucestvovala.E,a prvo nisam htela da dodjem.Mislila sam da necu znati sta da pisem...

Подели на овим сајтовима

Ја сам пронашла фејсбуку, тако тражила неке православне групе и набасала, а сад ми баш драго  ekstra

• Волим 1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...