Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Морам признати да сам се двоумио да се одјавим са форума и да свраћам само повремено да би прочитао неки душекористан текст. Разлози су:

1. Приметио сам да ми овај форум одузима доста времена  0102_laugh

2. Ухватио сам себе како се правим паметан и мудар и како делим савете

3. По идеолошком уверењу сам антифорумаш. Ово је први форум који посећујем, немам фејсбус налог, моб телефон ми је више искључен него укључен, имејл ретко проверавам. zru

4. Са обзиром на време проведено на форуму нисам увидео сразмерну духовну корист.

Па шта ме је онда задржало. (осим радозналости шта је ко написао и шта ће ко да напише)

Мислим да је то осећај праве заједнице људи окупљених око Христа. Можда има везе и са тим што се у свом свакодневном окружењу стално сусрећем са неразумевањем због своје вере, а овде сам наишао да кажем на "мало стадо" са којим се може разменити по која жива реч утехе. Питање је колико се заиста може остварити права заједница преко форума. Без обзира што су ове жуте лоптице заиста симпатичне  :smiley:, али оне не могу открити ни делић наших осећања као мимика наших лица. Неке речи некад сасвим супротно звуче са обзиром на мимику која их прати. Ја умем често да будем ироничан па је питање колико и како ко схвати шта је писац хтео рећи. Вероватно се понекад сви мало кријемо иза ових малих жутаћа. Али без обзира на све ја сам вас некако заволео иако вас једва познајем, и имам поверења у владикин благослов и мислим да је овај форум права ствар. Има ту понекад и нека варница али то само потврђује да смо сви оригинал и непоновљиви и искрени, а и свако се може уверити у то за веома мало времена проведеног на форуму. Веома брзо се код сваког члана може препознати нека карактерна црта и оригиналност. Волео бих да ова заједница превазиђе само виртуелан облик, мада се колико видим доста вас лично познаје.

На крају ипак мислим да ме је задржала радозналост  319.gif

Мада то не значи да вас једног дана не напустим. Поготову што је Биља одбила моју брачну понуду  1405_love. Шалим се наравно. 0104_cheesy

Христос по среди нас.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Брате Трапо, да ли си знао да је пре месец и нешто оржан Сабор ЖРУ у селу Дубока где служи о.Иван где су се окупили чланови форума (пази, не само модератори!). Била  св. Литургија, дружење, музика...к'о на правом сеоском сабору. О. Иван нам "кува" још један али сада на неком другом месту...Ево ти пар слика са сабора,ако ниси видео, као делић атмосфере...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1187.0.html

Подели на овим сајтовима

управо  0110_hahaha

доста нас се и зна баш због ЖИВЕ заједнице коју чинимо ... 0110_hahaha

на неки начин, ово је наша Црква где ми служимо Богу и ближњем ...  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

I N T E L E K T U A L K E 0110_hahaha 0110_hahaha

razbih se od pametnih postova kod odredjenog djela (again )zenske populacije....Hbt-e, kakvi esejisti 0304_smile4 0304_smile4

Nobelova nagrada ceka iza coska.... 0110_hahaha 0110_hahaha

Kome treba Hogar Strasni, Homer simpson kad imamo zru 0304_smile4

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Заиста ми је све теже да се задржавам на овом форуму, јер иако покушавам да се суздржим да кажем све што ми је на души, већ дуго се суздржавам за разне ствари, то је све теже. Немојте брисати овај пост, јер тиме нећете ништа постићи, баш напротив.

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

konstantin рече:

I N T E L E K T U A L K E 0442_feel 0442_feel

razbih se od pametnih postova kod odredjenog djela (again )zenske populacije....Hbt-e, kakvi esejisti 0202_238 0110_hahaha

Nobelova nagrada ceka iza coska.... smej.gif smej.gif

Kome treba Hogar Strasni, Homer simpson kad imamo zru :cheesy2:

Pojma nemam zasto koristim bash ovaj tvoj post ( ali cesh ti mozda znati zasto) da pitam

"nadlezne" kako mogu da se zastitim od besmislenih privatnih poruka kojima me neki lik(ovi)

bombarduju? Ima neka opcija"ignore"?

Подели на овим сајтовима

Rayela рече:
  konstantin рече:

I N T E L E K T U A L K E 0442_feel smej.gif

razbih se od pametnih postova kod odredjenog djela (again )zenske populacije....Hbt-e, kakvi esejisti 0202_238 0110_hahaha

Nobelova nagrada ceka iza coska.... smej.gif zru

Kome treba Hogar Strasni, Homer simpson kad imamo zru 0442_feel

Pojma nemam zasto koristim bash ovaj tvoj post ( ali cesh ti mozda znati zasto) da pitam

"nadlezne" kako mogu da se zastitim od besmislenih privatnih poruka kojima me neki lik(ovi)

?? ?????? ?? ? ?????..

??????????? ???????? ???? ???????? ??? ???? ?????? ?? ????????? ??????? ??? ??????? ???? ???????... :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Rayela рече:
  konstantin рече:

I N T E L E K T U A L K E 0442_feel 0442_feel

Nobelova nagrada ceka iza coska.... smej.gif zru

Kome treba Hogar Strasni, Homer simpson kad imamo zru :cheesy2:

Rekoh vec, Amazonska suma ...veseli krici srodnika su ajko opustajuci za isklucenje smej.gif
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

AlefShin рече:
  ????? рече:

?? ???? ?????? , ????? ????? ??? ?? ????? ?????? ?? ???? ?? ???? ??????? ?? ?????? ???? ????.

???? ?? ????? ????? ????? ???? ?? ???????? ???? ???? ? ?? ?? ???? ??? 0110_hahaha...

?? ?? ?? ?? ??????????? ????? ?? ? ?????? ?????????, ???!

:cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' />

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ???? рече:
  AlefShin рече:
  ????? рече:

?? ???? ?????? , ????? ????? ??? ?? ????? ?????? ?? ???? ?? ???? ??????? ?? ?????? ???? ????.

???? ?? ????? ????? ????? ???? ?? ???????? ???? ???? ? ?? ?? ???? ??? 0110_hahaha...

?? ?? ?? ?? ??????????? ????? ?? ? ?????? ?????????, ???!

0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' />

???? ???? ?? ?? ?????? :cheesy2:...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...