Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

????,?????????? ??? ???????? "???????"...

???? ?? ?? ?????? ?? ??? ?? ?????? ????????,????? ??  ???????? ????????,?????????,????????? ????????...? ????? ????? ?? ? ??? ? ????...?? ??????  0110_hahaha  

?? ?????????? ???????,???????? ?????????,???? ?? ????? ???????? ??????? ??????,???  ??? ?? ?????... ;)

???? ????? ?????? ??????,????? ????????? ?? ??? ????????  0442_feel

??, ??? ??? ?????, ??? ??? ??????? ?? ??? ?? ?? ??? ?? ?????? ?? ?????.

??????? ????, ???? ?? ??? ???????? ??????????????, ??????????, ????? ??????, ? ???? ????????? ???? ?? ????? ?? ??????? ???????, ? ?? ???? ????????? ??, ???????, ?? ????.

Подели на овим сајтовима

Нема сврхе нагађати кад ја вас знам помало а ви мене не знате уопште. 

А Медо управо си зарадио свој други минус и прибележићу у свешчицу  ;)

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

• Гости

`Небески рахатлуче`, имаш овде тему, а постоји још једна у оквиру овог подфорума, па ту можеш износити своје мишљење. Зато сам обрисао оне 2 теме које си поставио. Не знам колико си пажљиво пратио овај форум, али исти је под благословом( што уједно значи и контролом) надлежног Епископа власника сајта и моје маленкости. Ти први направи свој форум, јави нам како си прошао уз навођење пуног имена и презимена( као што смо ми урадили овде), па после дођи да `вршиш инспекцију` овде. Јеси ли разумео?

Подели на овим сајтовима

??, ??? ??? ?????, ??? ??? ??????? ?? ??? ?? ?? ??? ?? ?????? ?? ?????.

??????? ????, ???? ?? ??? ???????? ??????????????, ??????????, ????? ??????, ? ???? ????????? ???? ?? ????? ?? ??????? ???????, ? ?? ???? ????????? ??, ???????, ?? ????.

??? ???? ????????, ???? ???? ????????. ????????, ???? ?? ?????????? ??? ?? ???, ???? ?? ?? ???? ?? ?? ?????????? ?? ????? ?????? ? ?? ??????? ?? ???????? ???????. ??????, ?????? ?? ??? ??????? ??????, ???? ????????? ??????????, ? ? ????? ?? ??, ???? ?????????. ??? ? ?????, ??????.

p.s. ?????? ?? ???? ????.

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

Шта ме је натерало да останем на форуму? Друштво. Свест да сам упознао неке дивне људе. И надам се да ћемо се ускоро поново видети, са неким новим лицима.

:drugarstvo: 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

?? ????? ????? ??????? ???? ??????? ? ??????? ?? ?? ?????? ??????? ???????.

?????? ?????, \"??? ?? ??, ?? ?? ????\".  0104_cheesy

?????? ? ???????.

?????????? ? ????? ?????????: ????? ?? ?????????? ??? ??? ???? ????? ???? ???????? ???????? ??????????. 

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

?? ????? ????? ??????? ???? ??????? ? ??????? ?? ?? ?????? ??????? ???????.

?????? ?????, \"??? ?? ??, ?? ?? ????\".  0104_cheesy

?????? ? ???????.

?????????? ? ????? ?????????: ????? ?? ?????????? ??? ??? ???? ????? ???? ???????? ???????? ??????????.  

???? ?? ?? ?????? ?? ????, ?? ?? ?? ?????  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Е јадан не био па де ти Чејо паде напамет  0110_hahaha     

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...