Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Trenutno jedini kontakt sa duhovnom ljudima i duhovnom literaturom . 8084.gifHristos vaskrse

Najtopliji savet je da to ne ostane jedini kontakt :)

Потпуно се слажем.  dada

Наш форум управо инсистира на живом односу људи међусобно.  То је и једини начин да се испуни наша хришћанска дужност да кроз заједницу постанемо личности. А узор на је увек Црква, која је управо заједница слободних личности а која се литургијски сабира око личности Господа Исуса Христа. Зато и организујемо литургијске саборе чланова форума.

:0104cheesy: 0409_feel 170fs799081 :0104cheesy: :group111: :group111: :group111:    

nasznak

Подели на овим сајтовима

Trenutno jedini kontakt sa duhovnom ljudima i duhovnom literaturom . 8084.gifHristos vaskrse

Потпуно се слажем.  dada

Наш форум управо инсистира на живом односу људи међусобно.  То је и једини начин да се испуни наша хришћанска дужност да кроз заједницу постанемо личности. А узор на је увек Црква, која је управо заједница слободних личности а која се литургијски сабира око личности Господа Исуса Христа. Зато и организујемо литургијске саборе чланова форума.

0102_laugh 0102_laugh 0442_feel :0104cheesy: klapklap nasznak:)    

:)

O da. Sto se toga tice, ja idem u Grcku uskoro, da obidjem sestru  :) Ne bi bilo lose da odemo negde na sladoled svi zajedno. Sta kazete oce?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Потпуно се слажем.  :)

0102_laugh 0102_laugh 0442_feel :0104cheesy: klapklap nasznak:)    

dada

O da. Sto se toga tice, ja idem u Grcku uskoro, da obidjem sestru  :) Ne bi bilo lose da odemo negde na sladoled svi zajedno. Sta kazete oce?

Обавезно, јел долазите до Солуна?  :)

Подели на овим сајтовима

Потпуно се слажем.  dada

:group111: :group111: :group111: isus-sinai :group111: :group111: :group111:    

nasznak

Обавезно, јел долазите до Солуна?   0442_feel

Do Katerinija, koliko sam razumela to je blizu Soluna. A i da nije, doci cemo do Soluna, ili cemo Solun primaci Kateriniju  :group111:

Подели на овим сајтовима

Зато што је ово врло модеран и научнофантастичан форум. isus-sinai

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Занимљиво...

Него, брате, јел си ти онај чо'ек што пише на форуму "Православна Србија"?

Био сам тамо на кратко док сам постављао тему о манастирима Моравске свете горе. Уједно сам

се упустио у разговор са извесном браћом и сестрама и умало не надрљах од неких браниоца

Светог Православља. Тамо сам само са једном особом супер. И тако брате, то је то. isus-sinai

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...