Jump to content

Праштање – ментално и физичко здравље

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте праштали другим људима ?

Препоручена порука

Океј ако мислиш на оно што се под појмом заљубљеност површено подразумева, да ти је та особа савршена, да не видиш мане, да ти постане центар света преко ноћи итд итд., али ја не знам како се може прескочити заљубљеност као први корак љубави, као оној тренутак када први пут схватиш да те неко привлачи, да ти је стало до некога на тај романтични начин... Назвао бих заљубљеност откривањем љубави, не знам како се неко може волети а да се ниси заљубљивао у њега, свесно или несвесно неко време... Али то наравно нема везе са заљубљеношћу у популарном смислу речи...

vidi,kao što reče vladika Porfirije,zaljubljenost je taj početni kapital koji prodje kad tad.

Obzirom da su ljudi poligamna bića,svakako d au braku dolazi do monotonije nakon nekog perioda.Što bi reko moj drugar,pokaži mi najbolju ribu na planeti,ja ću ti pokazati momka koji se jako smorio da spava sa njom.

Dakle,ljubav je dosta ovako komplikovana stvar,ide na duže staze,a taj tvoj vid zaljubljivanja bi možda objasnio početnim nekim oduševljenjem,zanimljivošću telesnom privlačnošću itd...

Ako čovek u životu želi nešto ozbiljno da uradi onda treba da zna u šta ulazi...

To je otac Tadej lepo objasnio,veliko je bogatsvo kad imaš istomišljenika pored sebe.

Подели на овим сајтовима

vidi,kao što reče vladika Porfirije,zaljubljenost je taj početni kapital koji prodje kad tad.

Obzirom da su ljudi poligamna bića,svakako d au braku dolazi do monotonije nakon nekog perioda.Što bi reko moj drugar,pokaži mi najbolju ribu na planeti,ja ću ti pokazati momka koji se jako smorio da spava sa njom.

Dakle,ljubav je dosta ovako komplikovana stvar,ide na duže staze,a taj tvoj vid zaljubljivanja bi možda objasnio početnim nekim oduševljenjem,zanimljivošću telesnom privlačnošću itd...

Ako čovek u životu želi nešto ozbiljno da uradi onda treba da zna u šta ulazi...

To je otac Tadej lepo objasnio,veliko je bogatsvo kad imaš istomišljenika pored sebe.

Да, апсолутно, али ја нисам ни мислио на заљубљеност у телесно, већ пре свега на заљубљивање у другог као у човека... Јер ако би заљубљеност била везана само за тело, каква је разлика између тога и одушевљења изгледом било које прелепе девојке какве виђам свакодневно... :) Ја кад кажем заљубљеност мислим на онај тренутак акда схватиш да је она/ он нешто посебно и ретко, неко ко ти одговара у свему, а пре свега као особа, јер се то много теже налази него физичка привлачност... Мислим да причамо о истој ствари, само треба више објашњавања јер је ствар таква да свако од нас има различит поглед на њу, неку своју "дефиницију" заљубљености, љубави итд. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

e pa to onda nije zaljubljenost,zna se šta je zaljubljenost,ne brkajmo pojmove ;)

хехе, а како би онда назвао то? :) кад се одушевиш неким, али не само у физичком смислу већ у целини, осећаш да га можда волиш или да би  га могао волети али ниси још сигуран јер није прошло довољно времена? 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

хехе, а како би онда назвао то? :) кад се одушевиш неким, али не само у физичком смислу већ у целини, осећаш да га можда волиш или да би  га могао волети али ниси још сигуран јер није прошло довољно времена? 

jas bi to nazvao ispipavanjem situacije :)

Подели на овим сајтовима

Питам се да ли је са тобом све ок...спрдам се што желим чисту жену а не курву ?

a jel si ti čist ? 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Znate li zašto se u Srbiji broj 7 piše sa crticom? :)

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Da li Bog prašta preljubu?

To je odgovor na pitanje u temi.

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Sede muž i žena u restoranu,i njemu neka klinka padne u krilo izljubi ga i kaže mu da ga zove sutra.

Žena sva u čudu pita ko je to,muž joj kaže da mu je to ljubavnica.

Žena sva besna počne da preti razvodom,da će odvesti decu,ovo ono...

muž joj smireno kaže,vidi,razvedi se slobodno ali nema više letovanja na ibici,putovanja po egzotičnim zemljama,zimovanja po Alpima,da te taksista voza po gradu gde god hoćeš itd...

U tom momentu nailazi njihov porodični prijatelj sa isto nekom zgodnom klinkom,pita žena ,a ko mu je ovo,kaže muž,to je njegova švalerka

Na to žena odgovara, naša je  lepša ...

Подели на овим сајтовима

Uhvatio muz zenu u sred preljube gleda ih gole i poceo da vice da ce ih pobiti.

Tek ce zena: Znas onaj mercedes sto vozis? nisam digla kredit on nam ga je kupio.

A el znas kad smo prelazili u veci stan? Nisam digla kredit on nam je dodao novac.

Znas onu vikendicu na zlatiboru? Nisam digla kredit on nam je kupio.

Znas onaj tvoj gliser na moru? Nisam digla kredit on nam je kupio.

Tek ce muz: Daj bre pokri coveka da ne nazebe :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ухватио Мујо своју Фату са Мексиканцем

Викну Мујо на Мексиканца "Шта то раадиш ба?!"

Одговори Мекс "Карамба!"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Дакле апсолвирали смо тему.

Наиме прељуба се опрашта само ако идентитет није лажни, тј. ако се особа не представља лажно.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...