Jump to content

Праштање – ментално и физичко здравље

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте праштали другим људима ?

Препоручена порука

Da tuzno je,odvojili smo se od svog izvora od svog roditelja od Boga,naravno da nam sleduje tuzan zivot posle toga,kad hocemo po svome i mimo Njega.Srecom svaki covek je ipak prizvan i sposoban da bude nadprirodan a i (opet po svetim ocima)u tome i jeste susitina naseg zivota(prizvanja)da se (Bogom)usavrsavamo i postajemo vrlinski ljudi te da Ga proslavljamo kroz takvu spoznaju i na taj nacin dozivimo jedinstvo sa njime i radost koja nam je namenjena.Pa ko sta voli nek izvoli,nekome se svidja takva ne savrsena priroda npr.i ima punu slobodu od Boga da tako zivi.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Tužno je zaista što ima ljudi koji ne mogu da se posvete jednoj osobi, da joj veruju, da se otvore prema njoj... da sagledaju čudesnost kada si sa nekim jedno. Jednom sam mužu oprostila preljubu, ma šta preljubu, vezu koja je trajala neko vreme. Sve zarad porodice koja je za mene crkva u malom. To je bilo pre 9 godina. Ništa nije naučio ni shvatio. Zaljubio se prošle godine u devojku 17 godina mlađu i, mada bih mu za spas porodice oprostila i ovaj put, ipak je otišao pre pola godine. Još nismo razvedeni. On kaže da je to normalno, čudi se meni i deci što to ne razumemo, kaže i crkva se modernizovala i dozvoljava 3 razvoda. Sada, samo ga žalim, mada me i iznervira svaki put kada ga vidim ili čujem i ne mogu da prežalim raspad porodice.

Подели на овим сајтовима

Tužno je zaista što ima ljudi koji ne mogu da se posvete jednoj osobi, da joj veruju, da se otvore prema njoj... da sagledaju čudesnost kada si sa nekim jedno. Jednom sam mužu oprostila preljubu, ma šta preljubu, vezu koja je trajala neko vreme. Sve zarad porodice koja je za mene crkva u malom. To je bilo pre 9 godina. Ništa nije naučio ni shvatio. Zaljubio se prošle godine u devojku 17 godina mlađu i, mada bih mu za spas porodice oprostila i ovaj put, ipak je otišao pre pola godine. Još nismo razvedeni. On kaže da je to normalno, čudi se meni i deci što to ne razumemo, kaže i crkva se modernizovala i dozvoljava 3 razvoda. Sada, samo ga žalim, mada me i iznervira svaki put kada ga vidim ili čujem i ne mogu da prežalim raspad porodice.

Joj, Nina. :( Ja se rastužih na ovaj tvoj post. Dao ti Gospod strpljenja, da sve izdržiš. I prebrodiš.  Ne zameri. Osetih potrebu ovo da napišem.

Подели на овим сајтовима

Budi srecna sto si ga se resila. Ko ovako nesto kaze ( kao crkva se modernozivola pa dozvoljava tri,

ej tri razvoda)taj ima zestoke probleme sam sa sobom. Nemoj ni da ga zalis ni da mislis na njega,, a veruj  mi da je za decu sigurno bolje da zive bez takvog oca.

Подели на овим сајтовима

имам пријатеље који су ми рекли да су "одахнули" када су им се родитељи развели 

...а опростити прељубу...

"...Помало је такијех јунака
Ка што бијеше Страхињићу бане."

Подели на овим сајтовима

On kaže da je to normalno

NE bih rekao da je normalno, ali je prirodno.

Normalnost je relativan pojam, iz Hrišćanske perspektive nije normalno, ali sa biološke jeste,ali svakako da se vaš bivši muž ponašao u skladu sa svojom prirodom, zaljubi se s vremena na vreme, švrlja...sve je to u ljudskoj prirodi.

Подели на овим сајтовима

Ma goni ga u..., neka je otišao.

Svaka čast devojci što se petljala sa oženjenim čovekom, stvarno, čestitam, BRAVO.

Подели на овим сајтовима

Ma goni ga u..., neka je otišao.

Svaka čast devojci što se petljala sa oženjenim čovekom, stvarno, čestitam, BRAVO.

не бих желео никога да осудим...и искуство ми говори да оно што мислимо да никада не би урадили некако нам се ипак "омакне"

...али опростити прељубу па зар то није учествовање у истој

Подели на овим сајтовима

...али опростити прељубу па зар то није учествовање у истој

А зашто би било ?

Опраштање нема ограничења,бар са хришћанске тачке гледишта, па тако се бре купује Царствио Небеско...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...