Jump to content

Праштање – ментално и физичко здравље

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте праштали другим људима ?

Препоручена порука

Čitajući temu meni se čini da je muškima teže da oproste... ne znam zašto je to tako...

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Čitajući temu meni se čini da je muškima teže da oproste... ne znam zašto je to tako...

Повређен понос и страх од упоређивања са швалером.

Подели на овим сајтовима

Ne!

Vidiš ni ja, a zašto ne bi imamo hiljade razloga preko kojih ni ti ni ja ne možemo preći tako lako jer je svaki od tih razloga ljubav.

Preljubom ne gaziš samo vernost već svih hiljade i hiljade razloga koje se zovu ljubav u Jednom telu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

@@Volim_Sina_Bozjeg,

Управо сам питала мужа (мада смо много пута о томе раније причали).

Цитирам - " Сигурно бих патио, и било би потребно време, да престане да ме стеже у  срцу при помисли на то, али те не бих оставио. После неког времена бих сигурно преболео, наравно ако се не би поновило."

Мој муж је неизмерно благо (понекад ми се чини да га и моја фамилија воли више него мене  ;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@@Volim_Sina_Bozjeg,

Управо сам питала мужа (мада смо много пута о томе раније причали).

Цитирам - " Сигурно бих патио, и било би потребно време, да престане да ме стеже у  срцу при помисли на то, али те не бих оставио. После неког времена бих сигурно преболео, наравно ако се не би поновило."

Мој муж је неизмерно благо (понекад ми се чини да га и моја фамилија воли више него мене  ;)

Različiti smo :) Mada vidim da se jako volite pa to pitanje i ne smatrate nešto kao ozbiljno, jer vidim ne želite činiti nikakve preljube :)

Подели на овим сајтовима

Повређен понос и страх од упоређивања са швалером.

Joj - ovo mi sad deluje najdirektnije objašnjenje i priznanje /s obzirom da ga je izreklo muško/ za neke bezrazložne reakcije kojima bejah izložena :)))

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Vidiš ni ja, a zašto ne bi imamo hiljade razloga preko kojih ni ti ni ja ne možemo preći tako lako jer je svaki od tih razloga ljubav.

Preljubom ne gaziš samo vernost već svih hiljade i hiljade razloga koje se zovu ljubav u Jednom telu.

Nekako s godinama prisvajam mišljenje da je ljubav bezrazložna...

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Nekako s godinama prisvajam mišljenje da je ljubav bezrazložna...

Ma da ali ako ti čuvaš ljubav kao malo vode na dlanu i ne dovodiš se u situacije koje bi mogle ići ka preljubi, zar nije malo čudno da olako već unapred opraštate onome koji kao i vi sve to dobro zna.?

Подели на овим сајтовима

Ma da ali ako ti čuvaš ljubav kao malo vode na dlanu i ne dovodiš se u situacije koje bi mogle ići ka preljubi, zar nije malo čudno da olako već unapred opraštate onome koji kao i vi sve to dobro zna.?

Izvini trenutno jedva kucam, zaspaću - baš sam umorna - sutra ćemo nastaviti - može?

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Мени је овде занимњиво да говоримо о љубави и превари, ватри и води, светлости и тами...мени је нешто ту побркано, а можда је и љубав прецењена да не кажем и непотребна пошто се можемо волети и ако се варамо...или је тачна она да је превара само онда када љубавницу волим више него своју жену, ако је волим мање онда преваре и нема  :D

Подели на овим сајтовима

а можда је и љубав прецењена да не кажем и непотребна пошто се можемо волети и ако се варамо...

А можда није љубав прецењена, већ је, што неко рече на некој другој теми, секс прецењен. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...