Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

vidi mu se polni organ

I to trajno ostecuje ocnu jabucicu, opticki zivac, vizuelni korteks, a narocito pustosi dusu?! Mozda bi trebalo tretirati dinamitom te zidne prljavstine da ne truju generacije koje stasavaju...

0122_tuk

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

I to trajno ostecuje ocnu jabucicu, opticki zivac, vizuelni korteks, a narocito pustosi dusu?! Mozda bi trebalo tretirati dinamitom te zidne prljavstine da ne truju generacije koje stasavaju...

0122_tuk

razlozi su sasvim druge prirode,takve stvari nam mogu napraviti probleme,ja licno nemam nista protiv ali nije do mene,nadams e da razumes

Подели на овим сајтовима

razlozi su sasvim druge prirode,takve stvari nam mogu napraviti probleme,ja licno nemam nista protiv ali nije do mene,nadams e da razumes

Nevazno je do koga je, niti me to zanima, niti zelim da razumem taj nakaradni tok misli. Otvoreno sam protiv tih suludih umova. Ne zelim da im povladjujem i idem niz dlaku, zelim da se njihov nacin razmisljanja ismeva ili ignorise (zavisno od afiniteta i raspolozenja) dok god postoji. Zelim da ih izazovem da prave probleme, da izadju na otvoreno i iznesu svoju apsurdnu argumentaciju... a ne da se strecamo, sta ce oni da kazu i kakve ce probleme da prave.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

pa ništa ne postižeš ismevanjem ,jer onda se oni postave kao žrtve,

a ignorisanjem i podilaženjem se postiže apsolutno ništa.

moje mišljenje,  treba argumentovano braniti stavove

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

pa ništa ne postižeš ismevanjem ,jer onda se oni postave kao žrtve,

a ignorisanjem i podilaženjem se postiže apsolutno ništa.

moje mišljenje,  treba argumentovano braniti stavove

Postizem, da uprem prst i kazem evo budale. A, ne ovako da nemaju ni oblik ni ime, bolje nemoj, neko moze da se naljuti. Ko su ti sto mogu da prave probleme?

Ignorisanje u smislu ja postupam ovako i ne obazirem se na to sto ti se dusica zgrozila jer si budala. Bas me briga sto neko moze da se onesvesti od pogleda na visevekovnu fresku.

Apsolutno podrzavam boldovano, zato treba pustiti da se ti problematicni jave, a ne da im se povladjuje.

Подели на овим сајтовима

Postizem, da uprem prst i kazem evo budale. A, ne ovako da nemaju ni oblik ni ime, bolje nemoj, neko moze da se naljuti. Ko su ti sto mogu da prave probleme?

Ignorisanje u smislu ja postupam ovako i ne obazirem se na to sto ti se dusica zgrozila jer si budala. Bas me briga sto neko moze da se onesvesti od pogleda na visevekovnu fresku.

Apsolutno podrzavam boldovano, zato treba pustiti da se ti problematicni jave, a ne da im se povladjuje.

apsolutno se slažem da treba izobličiti greh 

ljudsko telo je Božija tvorevina i ne treba da se doživljava kao sablazan

treba im to objasniti

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Drvce,izvadi noge iz lavora i vratite se temi...

a koja beše tema ;) 

čitam tvoj odgovor Drvcetu  "vidi mu se polni organ" 

a ispod Milosavljević napisao " kod mene lično gnev"  :.mislise.

i pomislim da se kod MIlosavljevića javlja gnev kad se nekome vidi polni organ 4chsmu1 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ja sam za vreme puberteta bio ispunjen nekim gnevom prema ljudima koji su koristili moju mirnu i povučenu prirodu (naravno ne kažem da sam dobar). To su bila neka začikivanja koja su ponekad znala preći granicu. Mada, kakav sam bio, ja sam gutao, potiskivao, nisam ni sa kim delio to (ni danas nisam bolji). Na kraju sam povredio sebe (na unutrašnjem nivou). Mislim da ne bi neko bio povređen, treba da postoji tzv. "izduvni ventil", koji ja tada nisam imao. Može da bude bilo šta, tipa neki hobi (od pisanja do sporta itd.).

Verujem da ta želja treba biti sasečena u korenu, da treba potražiti istinski izvor, ne tipa: "on/ona me nervira, sad će da vidi" :), već dubinski istražiti do srži problema. Sve u svemu, mislim da se ta želja javlja iz razloga da bi ta druga osoba koja nam je nanela bol (svesno ili nesvesno) osetila kako je nama bilo, i onda uzimamo pravdu u svoje ruke. Tako da, po meni, izvor problema je naše "ja", odnosno gordost. Mada, budući da mi mnogi kažu (a počinjem i sam da uviđam) da nemam svoje "ja", da nisam karakterna osoba, ne mora da znači da je baš ovako. Moje mišljenje, u svakom slučaju...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...