kopitar Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 пре 9 часа, sanja84 рече Зашто? Ne znam jednostavno se tako osjećam ko da umirem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 Управо сада, kopitar рече Ne znam jednostavno se tako osjećam ko da umirem. hajde opiši...ja recimo imam osećaj kao lepljenja trake..kao da mi je život film, pođe naopako, premota se nazadi vrrati na početnu poziciju...ozbiljno. Tako da sam u tim premotanim delovima filma imala neku saobraćajnu nesreću itd... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 Управо сада, kopitar рече Ne znam jednostavno se tako osjećam ko da umirem. Kažu da mi živimo u sećanju Boga...Seti me se Gospode u Carstvu tvome... Dok te se sećaju ti postojiš... Sad ćemo malo svi da te se "podsetimo" ibiće bolje... kopitar је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 Sramota, zaboravila sam kako se zoveš... Hajde za početak to... Kako se beše zoveš? Izvini što sam zaboravila.. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 Hinduizam me tu gnjavi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 пре 6 минута, Božena рече Hinduizam me tu gnjavi... Што? Јел мислиш да ћеш ићи у пакао на петсто квадрилиона година, и онда се реинкарнирати у пужа безброј пута, кроз небројено много универзума, док се, коначно, након што прођу многе вечности, поново не родиш као људско биће? Мислиш ли да је то основан страх? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 @sanja84 То сећање је идеално за основу учења о логосима твари. Сви ми постојимо некако тако што нас Бог процесуира. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јун 20, 2023 Пријави Подели Написано Јун 20, 2023 пре 31 минута, Milan Nikolic рече @sanja84 То сећање је идеално за основу учења о логосима твари. Сви ми постојимо некако тако што нас Бог процесуира. I upravo to je izvjesnost kojoj se nadamo, koju nam biblijska vjera hoće dati: Vječni se sjeća čovjeka, čovjek živi u Božjem sjećanju i stoga uistinu kao on sam, jer Božja misao nije sjena, nego stvarnost. J. Ratzinger Milan Nikolic and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јун 21, 2023 Пријави Подели Написано Јун 21, 2023 @mirko1929ništa od toga već osuđivanje tuđih grehova Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јун 21, 2023 Пријави Подели Написано Јун 21, 2023 Čak mislim da su Srbi stvorili pravoslavlje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Јун 21, 2023 Пријави Подели Написано Јун 21, 2023 пре 8 минута, Božena рече @mirko1929ništa od toga već osuđivanje tuđih grehova Па добро, неосуђивање је највећа врлина! Кажу оци неосуђивање је спасење без напора, ко не суди ни њему се неће судити (јер је речено каквом мером судите таквом ће вам се и судити). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јун 21, 2023 Пријави Подели Написано Јун 21, 2023 Šta ako ti je zapalo da tuđe grehe odužuješ.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Јун 21, 2023 Пријави Подели Написано Јун 21, 2023 пре 1 минут, Božena рече Šta ako ti je zapalo da tuđe grehe odužuješ.. Ништа. Схватиш то (као у осталом и све друго на шта не можеш да утичеш) као гравитацију. Силу природе. Неотуђиви део реалности. И онда заборавиш на то. Нико никада није мислио да је неправда што не може да лети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука