Jump to content

Dilema (o stanju duše posle smrti)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, kopitar рече

Ne znam jednostavno se tako osjećam ko da umirem.

hajde opiši...ja recimo imam osećaj kao lepljenja trake..kao da mi je život film, pođe naopako, premota se nazadi vrrati na početnu poziciju...ozbiljno. Tako da sam u tim premotanim delovima filma imala neku saobraćajnu nesreću itd...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kopitar рече

Ne znam jednostavno se tako osjećam ko da umirem.

Kažu da mi živimo u sećanju Boga...Seti me se Gospode u Carstvu tvome... Dok te se sećaju ti postojiš... Sad ćemo malo svi da te se "podsetimo" ibiće bolje...

• Волим 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Božena рече

Hinduizam me tu gnjavi...  

Што? Јел мислиш да ћеш ићи у пакао на петсто квадрилиона година, и онда се реинкарнирати у пужа безброј пута, кроз небројено много универзума, док се, коначно, након што прођу многе вечности, поново не родиш као људско биће? Мислиш ли да је то основан страх?

Подели на овим сајтовима

@sanja84

То сећање је идеално за основу учења о логосима твари. Сви ми постојимо некако тако што нас Бог процесуира.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Milan Nikolic рече

@sanja84

То сећање је идеално за основу учења о логосима твари. Сви ми постојимо некако тако што нас Бог процесуира.

I upravo to je izvjesnost kojoj se nadamo, koju nam biblijska vjera hoće dati: Vječni se sjeća čovjeka, čovjek živi u Božjem sjećanju i stoga uistinu kao on sam, jer Božja misao nije sjena, nego stvarnost.

J. Ratzinger

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Božena рече

@mirko1929ništa od toga već osuđivanje tuđih grehova

Па добро, неосуђивање је највећа врлина! Кажу оци неосуђивање је спасење без напора, ко не суди ни њему се неће судити (јер је речено каквом мером судите таквом ће вам се и судити).

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Božena рече

Šta ako ti je zapalo da tuđe grehe odužuješ..

Ништа. Схватиш то (као у осталом и све друго на шта не можеш да утичеш) као гравитацију. Силу природе. Неотуђиви део реалности. И онда заборавиш на то. Нико никада није мислио да је неправда што не може да лети.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...