Ритам Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 RODITELjSKO PISMO Za vas koji imate roditeljeZa vas koji ste roditeljiZa vas koji ste imali roditeljeZa vas koji znate one koji imaju roditeljeZa vas koji poznajete nečije roditelje. Dragi sine, Sada još nisam star. Ali, kada me budeš video takvog, budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumeti, ako se zaprljam u vreme ručka i budi strpljiv ako ne mogu sam da se odenem. Seti se sati koje sam potrošio dok sam te tome naučio. I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvek ponovo, nemoj me prekidati, saslušaj me! Kada si bio mali, morao sam ti istu priču pričati uvek ponovo, pre nego što bi utonuo u san. Ako se ne budem želeo kupati, ne ismejavaj me i ne vređaj me. Seti se kako sam te morao loviti i izmišljati hiljadu razloga da bi ušao u kadu. Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me gledati s podsmehom na licu. Ja sam tebe naučio mnogo stvari: pravilno jesti, pravilno se obući, i suočiti se sa životom. Ako se nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo vremena da se prisetim i, ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati. Nije mi najvažnija stvar na svetu nas razgovor, nego da sam s tobom i da me znaš slušati. Ako ne budem želeo jesti, nemoj me prisiljavati da jedem. Sam znam najbolje kada mi je hrana potrebna, a kada ne. Kada mi umorne noge više ne dozvole da hodam, pruži mi ruku onako kao što sam je ja pružao tebi, kada si pravio prve korake. I ako ti jednom kažem da više ne želim živeti, da želim umreti, ne ljuti se na mene, jednoga dana ćeš me razumeti. Jednom ćeš spoznati da sam ti, uprkos svim učinjenim greškama, želeo samo najbolje i pokušao sam te pripremiti na put života. Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osećaj se bespomoćno kada me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene, pokušaj me razumeti i pomozi mi kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živeti. Budi mi oslonac, pomozi mi da završim putovanje s ljubavlju i strpljivo čekaj. Vratiću ti osmehom i neizmernom ljubavlju, koju sam oduvek gajio za tebe. Volim te sine moj, Tvoj tata/tvoja mama! Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 bliss jeeee hvala Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 RODITELjSKO PISMO Za vas koji imate roditeljeZa vas koji ste roditeljiZa vas koji ste imali roditeljeZa vas koji znate one koji imaju roditeljeZa vas koji poznajete nečije roditelje. Dragi sine, Sada još nisam star. Ali, kada me budeš video takvog, budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumeti, ako se zaprljam u vreme ručka i budi strpljiv ako ne mogu sam da se odenem. Seti se sati koje sam potrošio dok sam te tome naučio. I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvek ponovo, nemoj me prekidati, saslušaj me! Kada si bio mali, morao sam ti istu priču pričati uvek ponovo, pre nego što bi utonuo u san. Ako se ne budem želeo kupati, ne ismejavaj me i ne vređaj me. Seti se kako sam te morao loviti i izmišljati hiljadu razloga da bi ušao u kadu. Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me gledati s podsmehom na licu. Ja sam tebe naučio mnogo stvari: pravilno jesti, pravilno se obući, i suočiti se sa životom. Ako se nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo vremena da se prisetim i, ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati. Nije mi najvažnija stvar na svetu nas razgovor, nego da sam s tobom i da me znaš slušati. Ako ne budem želeo jesti, nemoj me prisiljavati da jedem. Sam znam najbolje kada mi je hrana potrebna, a kada ne. Kada mi umorne noge više ne dozvole da hodam, pruži mi ruku onako kao što sam je ja pružao tebi, kada si pravio prve korake. I ako ti jednom kažem da više ne želim živeti, da želim umreti, ne ljuti se na mene, jednoga dana ćeš me razumeti. Jednom ćeš spoznati da sam ti, uprkos svim učinjenim greškama, želeo samo najbolje i pokušao sam te pripremiti na put života. Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osećaj se bespomoćno kada me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene, pokušaj me razumeti i pomozi mi kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živeti. Budi mi oslonac, pomozi mi da završim putovanje s ljubavlju i strpljivo čekaj. Vratiću ti osmehom i neizmernom ljubavlju, koju sam oduvek gajio za tebe. Volim te sine moj, Tvoj tata/tvoja mama! bliss jeeee Odlicno, opet, Ritam, bas tako! Odakle ti ovo? Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Јул 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Od mog parohijskog svestenika... Nadam se da ce nekome biti na korist... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 RODITELjSKO PISMO Za vas koji imate roditeljeZa vas koji ste roditeljiZa vas koji ste imali roditeljeZa vas koji znate one koji imaju roditeljeZa vas koji poznajete nečije roditelje. Dragi sine, Sada još nisam star. Ali, kada me budeš video takvog, budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumeti, ako se zaprljam u vreme ručka i budi strpljiv ako ne mogu sam da se odenem. Seti se sati koje sam potrošio dok sam te tome naučio. I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvek ponovo, nemoj me prekidati, saslušaj me! Kada si bio mali, morao sam ti istu priču pričati uvek ponovo, pre nego što bi utonuo u san. Ako se ne budem želeo kupati, ne ismejavaj me i ne vređaj me. Seti se kako sam te morao loviti i izmišljati hiljadu razloga da bi ušao u kadu. Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me gledati s podsmehom na licu. Ja sam tebe naučio mnogo stvari: pravilno jesti, pravilno se obući, i suočiti se sa životom. Ako se nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo vremena da se prisetim i, ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati. Nije mi najvažnija stvar na svetu nas razgovor, nego da sam s tobom i da me znaš slušati. Ako ne budem želeo jesti, nemoj me prisiljavati da jedem. Sam znam najbolje kada mi je hrana potrebna, a kada ne. Kada mi umorne noge više ne dozvole da hodam, pruži mi ruku onako kao što sam je ja pružao tebi, kada si pravio prve korake. I ako ti jednom kažem da više ne želim živeti, da želim umreti, ne ljuti se na mene, jednoga dana ćeš me razumeti. Jednom ćeš spoznati da sam ti, uprkos svim učinjenim greškama, želeo samo najbolje i pokušao sam te pripremiti na put života. Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osećaj se bespomoćno kada me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene, pokušaj me razumeti i pomozi mi kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živeti. Budi mi oslonac, pomozi mi da završim putovanje s ljubavlju i strpljivo čekaj. Vratiću ti osmehom i neizmernom ljubavlju, koju sam oduvek gajio za tebe. Volim te sine moj, Tvoj tata/tvoja mama! ово је предивно hvala Цитат Помени @ ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Да, одлично је! Требало би да сви то писмо имамо увек крај себе и да га често читамо. Ја прва, да ме стално подсећа како треба да се понашам ( упркос свему...) :group111: Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 да, лепо је ... подсећа на благост у мудрости 8086.gif Цитат Помени @ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 RODITELjSKO PISMO Za vas koji imate roditeljeZa vas koji ste roditeljiZa vas koji ste imali roditeljeZa vas koji znate one koji imaju roditeljeZa vas koji poznajete nečije roditelje. Dragi sine, Sada još nisam star. Ali, kada me budeš video takvog, budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumeti, ako se zaprljam u vreme ručka i budi strpljiv ako ne mogu sam da se odenem. Seti se sati koje sam potrošio dok sam te tome naučio. I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvek ponovo, nemoj me prekidati, saslušaj me! Kada si bio mali, morao sam ti istu priču pričati uvek ponovo, pre nego što bi utonuo u san. Ako se ne budem želeo kupati, ne ismejavaj me i ne vređaj me. Seti se kako sam te morao loviti i izmišljati hiljadu razloga da bi ušao u kadu. Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me gledati s podsmehom na licu. Ja sam tebe naučio mnogo stvari: pravilno jesti, pravilno se obući, i suočiti se sa životom. Ako se nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo vremena da se prisetim i, ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati. Nije mi najvažnija stvar na svetu nas razgovor, nego da sam s tobom i da me znaš slušati. Ako ne budem želeo jesti, nemoj me prisiljavati da jedem. Sam znam najbolje kada mi je hrana potrebna, a kada ne. Kada mi umorne noge više ne dozvole da hodam, pruži mi ruku onako kao što sam je ja pružao tebi, kada si pravio prve korake. I ako ti jednom kažem da više ne želim živeti, da želim umreti, ne ljuti se na mene, jednoga dana ćeš me razumeti. Jednom ćeš spoznati da sam ti, uprkos svim učinjenim greškama, želeo samo najbolje i pokušao sam te pripremiti na put života. Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osećaj se bespomoćno kada me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene, pokušaj me razumeti i pomozi mi kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živeti. Budi mi oslonac, pomozi mi da završim putovanje s ljubavlju i strpljivo čekaj. Vratiću ti osmehom i neizmernom ljubavlju, koju sam oduvek gajio za tebe. Volim te sine moj, Tvoj tata/tvoja mama! prelijepo... :cheesy: Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Dragi sine, kceri.flv Цитат Помени @ Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Dragi sine, kceri.flv 0442_feel slava3 ljut :P 1405_love 0442_feel Цитат Помени @ "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Ово сам добила преко фб,и желим да поделим са свима вама 0110_hahaha Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 0442_feel klapklap klapklap klapklap klapklap Цитат Помени @ omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Ово сам добила преко фб,и желим да поделим са свима вама klapklap 0442_feel klapklap klapklap Сада деца неће ни да се санкају klapklap Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Одлично! greengrin Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сњежана Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 javascript:void(0); Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.