Jump to content

Nico

Члан
  • Број садржаја

    239
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Nico

  • Рођендан Јануар 1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Nico's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

2

Форумска репутација

  1. To je Tića? Nadam se da ti je lepo na moru. bighugbighug
  2. Sta ces, Maro, tako i ja moram mojim djacima, sudbina nam takva. greengrin A potrudila sam se i ja da budem dobra pravoslavka i skinem te extenzije ko sekastarca. greengrin Hvala ti na ulozenom trudu.
  3. A, bilo je lakse da ga ti odmah save-ujes sa .doc extenzijom, jer tvoj program ima i staru i novu extenziju, nego da se mi zezamo posle. Pa, hvala sekastarco, nesto nece kod mene tako....a i nije mi cilj u zivotu, da budem "dobra pravoslavka", vec dobar covek i dobra majka. 1314_womens
  4. E, hvala, Maro, sto si stavila extenziju .docx, sad bar ne moram da radim domaci, imam sva opravdanja za to, jer moj Word 2003 to ne moze da otvori. :bla: Ionako moram deci da dam veceru tada i stavim ih u krevet.
  5. Mnogo mi je tesko dok citam tvoj komentar, melje me tvoj bol kroz njega i osecam da ipak ne mogu da dosegnem taj nivo, jer meni, na primer, ipak niko iz primarne porodice nije umro. Tvoj bol daleko da umanjujem kroz tvoj komentar, ali ti umanjujes moj bol kroz svoj komentar, jer je neosnovan i nipodastavajuci. Ja sve isto osecam prema svojim mrtvima kao i ti. Razmisli da li zelis normalan dijalog sa ljudima, da li imas sirinu duse da zaista shvatis i osetis druge. Ja imam sirinu da osetim i razumem tebe. I ne smatram da mi manjka duhovnosti, cak vidim da je imam mnogo vise od nekih vernika ovde.
  6. Pa sad, zini da ti kazem...bangin Nije to za one ispod 18. 0102_laugh
  7. Pusti, Medo, dete se igra, nego, ajmo, ti i ja, matori, odavde, imamo mi i pametnija posla. 0102_laugh
  8. Zasto ne mogu da se edituju ili brisu sopstvene poruke? U redu, napisala sam "samo da svoju decu nadzivim", mislim da je svima jasno da sam izostavila "ne" i mislila "ne nadzivim".
  9. Vidi se, dusho. Dovoljno mrachno, pravo za pubertet. stadaradim A jesi probala nekad da objavis zbirchicu pesama?
×
×
  • Креирај ново...