Jump to content

Препоручена порука

Сад си ме разочарао, нисам ово очекивао од тебе.

Џојн д клаб!  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Oni su mravi kao što sam i ja... i znam da će me razočarati.. kao što ću i ja njih.. i znam da će se to dogoditi samo ako Gospod dozvoli... Možda ću čuti nešto onako kako nije.. možda ću biti shvaćena onako kako nisam mislila.. To je viša sila... Moram prihvatiti razočarenje kao neki novi put... a ne lično.. Moram se truditi... i moliti Gospoda da mi prosvetli um i da ne dozvoli ni najmanjem zlu da sidje u srce moje niti u srca mojih bližnjih... Svakoga dana Gospode budi uz nas i sačuvaj nas od svakoga zla.. bilo onog u nama samima ili u našem bližnjem.. Jer u tebe se uzdam i tebe molim jer znam da ti to možeš.. Gospode Isuse Hriste..Sine Božji.. pomiluj nas grešne!

Подели на овим сајтовима

Никола, па ви сте погрешили!
mislim da ljudi mnoge stvari govore po difoltu...tako su njima govorili, tako su ih naucili...kao, tako treba...nema tu mnogo razmisljanja...tako da mnoge stvari i ne treba primati zdravo za gotovo...i oni koji ih izgovaraju nisu sigurni da veruju u to ...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...
2 minutes ago, Живана рече

14708172_1336063326418480_39782151427129

Šta misliš šta bi ti rekla neka žena žrtva porodičnog nasilja ili recimo silovanja na ovo?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Kratos рече

Šta misliš šta bi ti rekla neka žena žrtva porodičnog nasilja ili recimo silovanja na ovo?

Takvima se ne bih ni usudila da ja dajem savete. Ovo je samo razmisljanje u kom ja sa svojim zivotom vidim smisao a mozda ga pronadje jos neko. :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Живана рече

Takvima se ne bih ni usudila da ja dajem savete. Ovo je samo razmisljanje u kom ja sa svojim zivotom vidim smisao a mozda ga pronadje jos neko. :)

Čuvaj to mišljenje kad ti Bog bude poslao mene u životu.:smeh1::))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

I kada vas gađaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Slijedite svoj cilj, polako koračajte, istrpite svaku nedaću i uspjeh je neminovan. Onda ćete se osvrnuti, pogledati sve njih, bijednike, koji i dalje stoje na istom mjestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas će veličati, govoreći da su oni zaslužni za vaš uspjeh. Oprostite i sažalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspjeli, a oni su ostali iza vas.

Neki ljudi pobjeđuju, osvajaju, ali osjećaj gubitništva ih tjera kako bi se iznova dokazivali, pa tako nastavljaju sa pobjedama, sve do trenutka kada, istrošeni, padnu pod noge neprijatelju. Onda tek shvate da su sve dotadašnje pobjede pretvorili u životni poraz, jer nikad nisu pobjedili srcem, već su, u želji da budu pobjednici u očima drugih, nesvjesno pobjedili sebe.

Nekad nismo sretni, nismo ni tužni. Ravnodušni smo. Igramo se na klackalici tuge i sreće. Onda tuga prevagne, a mi depresivni, sanjamo o sreći kao spasenju. Poslije, kad tuga nestane, zaista postajemo sretniji, ne razmišljajući da je to samo zato što više nismo tužni. A zar na početku nismo bili u boljoj poziciji?

Nekad vjerujem da u životu svako obećanje treba prihvatiti s dozom sumnje, nevjerice, čak i kao laž jer viteške karakteristike u svijetu bez vitezova ne mogu postojati. Sve više mi se čini da danas ljudi olako daju obećanja, a još lakše ih neispunjavaju. Vjerujem kako je osnovni zadatak svakog od nas da ovaj svet načinimo boljim, kako bi svi postali vitezovi, ne po mačevima koje nosimo, već po riječima iza kojih stojimo.

Slavisa Pavlovic

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

tumblr_ng6ls9DqOs1tg16uro1_500.png

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...