Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tebi je zanimljivo a njemu je dokaz. LOOOOL

Uzgred imas danas vec dosta naucnih radova koji obradjuju podatke koji idu u korist weakless universe hipotezi. Ne treba tu praviti bilo kakve ideologizacije

i zaljubljivati se u bilo kakve hipoteze. Kad god sa pravila ideologija od nauke to je uvek lose ispalo po svakoga kao i za samu nauku.

Када сам рекао да му је нешто занимљиво мислио сам на ово:

"Bog je ljudima dao slobodu,sve je dozvoljeno ali nije sve na korist. Sam biraš hoćeš li uskim ili širokim putem.

Gospod nama nije rekao vi ste nesavršeni i imate prava da grešite a ja vam za to neću suditi nego nam je dao zapovesti kojih se moramo držati. Mi i grešićemo svakodnevno ali nije nam to dozvoljeno pa dolazi greh. Zato se za grehove moramo kajati. Sveto Pismo ispituje srca. Ja sam grešan i ne mogu sebe lagati da greha nemam jer onda ne bih bio Hristov."

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постоји разлика између, подржавам одлуку и подржавам право. Подржавам право да свако има слободу говара, али не подржавам одлуку да неко злоузпотребљава ту слободу. Ако ме разумеш.

Разумем. Има и мајка слободу да направи избор. Има слободу и човек који држи уперен пиштољ у другог - може да пуца, а може и да не пуца, тј да ли ће починити убиство или не,али сваки избор, у складу са собом , повлачи последице.

Јел плод силовања дар од Бога? Ја се не бих сложио. Не верујем да би Бог подарио иједној жени дете кроз силовање например. Наравно, не знам ја ништа о Богу, можда и би, али ја у то искрено не верујем.

Свако дете је дар од Бога. Сваки живот је дар од Бога. Зар мислиш да Бог није могао да спречи зачеће које је настало кроз силовање ?

:0104cheesy:П.С. Павличак није мој син, ја га чувам док су му родитељи на послу, и мнооооого га волим, а и он мене. :0104cheesy:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Свака њему част. Но овде причамо о добровољном абортусу који се врши у јако раном периоду. Оно што се вади у том тренутку не може да преживи ни уз помоћ инкубатора. 

Да може, то би било убиство.

„Код нас не постоји разлика између оформљеног и не оформљеног плода тела" - Св. Василије Велики † 379

Подели на овим сајтовима

379. godine je bilo lakse ne praviti razliku izmedju neoformljenog i oformljenog ploda tela, nego 2013. godine

Da li stvarno nema nikakve razlike izmedju in vitro oplodjene jajne celije koja je prosla dve deobe u petrijevoj solji i devojcice-devojke od 15 godina?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Зашто стално на овакав начин подцењујеш људе?

Јер ти мислиш да си покупио сву памет света... па чак и да јеси, ако си  бар и официјално хришћанин,  стварно је труло,да се овако кезиш браћи у сто примерака... :dry:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Зашто стално на овакав начин подцењујеш људе?

Јер ти мислиш да си покупио сву памет света... па чак и да јеси, ако си  бар и официјално хришћанин,  стварно је труло,да се овако кезиш браћи у сто примерака... :dry:

Odkud ti znas da li se ja kezim? Sta ako mi je samo naprosto smesno kao kad pogledas nesto smesno, vidis nesto smesno u epizodi Monti Pajtona. Takodje ja tebe mogu pitati zasto tako cesto nasrces na ljude kad ne znas nista o njihovim motivima?

Post nisam komentarisao jer je totalno nebitno sta je tamo dobro, pametno istinito ali nacin na koji je srocen je feonomenalno smesan i citao sam ga ravno 7 puta zato sto mi je mega zabavan. Sve ostalo je totalno nebitno sto se sadrzaja tice.

Подели на овим сајтовима

Заиста имаш чудан смисао за хумор...

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

A zasto bi tacno zena imala slobodu?

Da zašto bi imala slobodu?Nebitno biće u svemiru.Za razliku od muškaraca.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Tema o abortusu na forumu ima koliko voliš.I non stop je jedna te ista " rasprava" o tome.Nikako nisam za abortus ali jesam za slobodu koja je data čoveku da bira i dobro i loše.Tu slobodu niko od ljudi ne sme da mu oduzme jer i Bog to ne radi.Najviše što mi smeta u ovakvim temama o abortusu je to što se non stop žena proziva kao ona koja je ISKLJUČIVI krivac kad izvrši abortus.A stvari nisu tako jednostavne niti crno bele.Ona taj plod sama nije stvorila.I druga strana je i te kako odgovorna, osim ako ne može da utiče na njenu odluku pa je jedina i isključiva odgovornost za taj čin samo na njoj, mada su to jako retki slučajevi.

I prosto mi je neverovatno gledajući ovoliku količinu tema o abortusu ispada da žene samo razmišljaju o tome kako će da abortiraju i to im je jedina preokupacija u životu što nema blage veze sa realnošću.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Жени је дато од Бога да рађа и Бог је није питао да ли је расположена за тако нешто.

Жена рађа, а мушкарац не али су предодређени да у њиховом сексуалном односу настаје ново људско биће. .Жена је људско биће коме је дато да рађа.

Шта хоће жена која не жели да рађа  ?

Мушкарац је такође родитељ, отац као људско биће коме је поверено да, уз мајку, подиже дете и помогне му да постане одрастао човек.

Просто.

Све остало је, осујећење Богом датог живота.

Ако је из нужде, онда је исто Богом дато, а ако се спроводи наводна слобода жене да абортира онда је то осујећивање живота и то над беспомоћним и оним што је даровано од Бога.

Мушкарац који инсистира на абортусу уопште не заслужује озбиљан коментар.

Подели на овим сајтовима

Meni ovde nesto nije jasno u vasoj logici...

Ako je oplodjena jajna celija zivot zbog toga sto ima potencijal da postane licnost, zar po toj logici i spermatozodi i jajna celija nisu zivot? I oni daju potencijal da od njih postane osoba...

Zar to ne bi znacilo da je unistavanje spermatozoida takodje ubistvo?

Spermatozid sam po sebi nije zivot, ali nije ni oplodjena jajna celija... kako to resavate?

a drugo:

Нема разлике у прекидању постојања и потпуног развоја те личности убиством абортусом у 2, 4, 6, 8, или 15. недељи, од убијања једномесечне бебе бацањем у контејнер или убиством детета у 10. години. У сваком од ових случаја, насилно се спречава, да се једна људска личност у пуном смислу развије и оствари.

Znas li koliko licnosti bude spreceno da "postane", uzdrzanjem od sexa? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Da zašto bi imala slobodu?Nebitno biće u svemiru.Za razliku od muškaraca.

Ti to ozbiljno? Ja postavim pitanje zasto,a ti napises neku glupost na koju nisam ni mislio.

Ovo je vec drugi put da si me napala na temi o abortusu samo zato sto sam ja musko pa je onda ocigledno urodjeno meni da su zene negativci...

Ili mi odgovori na moje prvo pitanje ako imas nesto pametno da kazes,a ako nemas,onda me slobodno preskoci.

Подели на овим сајтовима

Ti to ozbiljno? Ja postavim pitanje zasto,a ti napises neku glupost na koju nisam ni mislio.

Ovo je vec drugi put da si me napala na temi o abortusu samo zato sto sam ja musko pa je onda ocigledno urodjeno meni da su zene negativci...

Ili mi odgovori na moje prvo pitanje ako imas nesto pametno da kazes,a ako nemas,onda me slobodno preskoci.

Pitanje ti je bezvezno : " Zašto bi žena imala slobodu?" Toliko bezvezno da ne zaslužuje razuman odgovor jer ga i nema.

Ne napadam nikoga i moje reči nisu napad, ako si ih tako shvatio to je isključivo tvoj problem.I na onoj temi si imao takva pitanja koja jedino ti razumeš.Ajd sad iskreno kakvo ti je to uopšte pitanje?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...