Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

„Абортус је раван холокаусту“

Москва – За Руску православну цркву абортус је раван холокаусту, изјавио је председник Синодалног дељења за односе између Цркве и друштва, протојереј Всеволод Чаплин.

Vsevolod-caplin.jpg
Протојереј Всеволод Чаплин (Фото: irsolo.ru)

„Абортуси су најстрашнији Холокауст у историји човечанства“, рекао је Чаплин током протеста против абортуса и хомосексуализма у Москви.
Он је казао да су „абортуси убили више људи него сви ратови“ и да је зато за Русе неприхватљив.

Током протеста ношени су транспаренти „Зауставите убијање деце“ и „Москва није Содома“, пренала је руска агенција РИА Новости.
Они су позвали на усвајање националних закона против побачаја и пропаганде хомосексуалних односа међу малолетницима. Такви закони су већ донети у неким руским регијама, а сличан протест је одржан и у граду Казану.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Narod, kao sto je slučaj sa Srpskim i Ruskim, koji u tolikoj mjeri svakodnevno čini abortuse, ako se gorko ne pokaje pred Gospodom, zaista nema budućnost i kao takav će propasti. Posljedice silnih dosadašnjih abortusa ovaj narod već itekako osjeća a bojim se da će i još više osjećati u godinama koje dolaze.

Подели на овим сајтовима

64570_415054055238359_2027497370_n.jpg

Неки породични пар је дошао код старца. -Оче, - каже супруга, - очекујем бебу, а ми већ имамо четворо деце, ако се роди пето нећемо преживети. Благословите да абортирам.

- Видим, да вам није лако да живите, - одговара старац, - дајем вам благослов да убијете своје дете. Само, убијте најстарију ћерку, јер је њој већ 15 година: видела је светлост овога света, а беба је крхка и није видела сунчеву светлост, биће неправедно лишити је те могућности. Жена је у ужасу прекрила лице рукама и заридала.

http://manastirglogovac.blogspot.com/2013/01/blog-post_3031.html

Подели на овим сајтовима

Острво,православан филм...поучно. Када је девојка питала тј тражила благослов за тај гнусан начин убиства, он јој рече:

Шта је, хоћеш у пакао? Хоћеш и мене да повучеш са тобом?

Наравно, стоп абортусу!!!!!

Подели на овим сајтовима

Ja imam ovu verziju te nesrece....

Забринута жена је отишла код гинеколога и питала га:
- “Докторе, имам озбиљан проблем, и очајно ми треба твоја помоћ! Имам бебу која није још напунила годину дана, а ја сам опет трудна! Не желим да имам децу тако близу једно другога!“
Доктор је рекао:
- “Добро и шта желиш од мене сада?“
-„Желим да извршите абортус, да окончам ову трудноћу, и рачунам на вас да ћете ми помоћи!“
Доктор се замислио, и након подужег ћутања је рекао жени:
- „Ја имам за вас једно боље решење за твој проблем. Мање је опасно за тебе.“
Она се насмешила мислећи да ће доктор извршити абортус. Он је наставио:
- “Видиш, како би ти олакшали па да немаш две мале бебе у исто време о којима ћеш водити бригу, хајде да убијемо ову бебу коју држиш у рукама! На овај начин, чак себи можеш приуштити мало одмора док се ова друга беба роди. Ако си већ наумила да убијеш једно дете, није ни битно које. Али на овај начин, неће бити никаквог ризика за тебе и твоје здравље.“
Жена је почела да вришти: - „Не докторе!!! То је страшно!!! Па то је злочин да убијем дете!!!“
- „Слажем се с тобом,“ рекао је доктор, „али малопре ми се чинило да је то била најбоља солуција за тебе.“
Доктор се осмехнуо јер је схватио да је она схватила поенту. Он је успео да увери ову мајку да нема разлике између убиства већ рођене бебе и оне која је још увек у стомаку. Злочин би био исти! СТОП АБОРТУСУ !!!

Подели на овим сајтовима

Крв анђела
На сто крвав , гле српкиња леже
Од болова чврсто зубе стеже,
Поглед кривца уперен ка небу
Док клештима чупају јој бебу.
Доктор - кољач по утроби сече
Крв анђела невиног потече.
Мртво дете у смеће се носи,
Цару таме жртва се приноси.
Мајка сретна одстрањено дете
Благосиља, никога не клете.
О , докторе хвала ти ко Богу
Што сад сретна опет бити могу.
Анђел мали из канти за смеће
Са крвавим крилима полеће.
Душа светла, оде Светом Сави
Да још једно убиство пријави.
О , Српкиње не имале среће
Ништа нема ни црње ,ни веће,
Највећи су злочини планете
Кад убије мајка своје дете.

Аутор Милан М. Тривунчић

Подели на овим сајтовима

Иако се залажем за право жене да абортира, мислим да је абортус велика грешка у 99 % случајева. Искрено ни за тај један посто нисам сигуран колико је исправан. 

Али верујем у право људи да греше. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

90% abortusa se obavi zbog komplikacija sa plodom, dakle opravdano... ali se o ovih 10 posto mnogo vise prica pa isapada da zene samo zbog toga abortiraju....

Nije svaki abortus posledica nezeljene trudnoce...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Иако се залажем за право жене да абортира, мислим да је абортус велика грешка у 99 % случајева. Искрено ни за тај један посто нисам сигуран колико је исправан. 

И ја верујем у право људи да греше, али не на рачун туђег живота, једина разлика. Али то је тако тешка тема, да би се о њој овако олако расправљало на форуму, из досаде...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Шта то значи,мало ћу да будем  либерално демократски грађанин модерних схватања, али ми понекад хришћанска етика  не дозвољава да будем 100 % у праву...

Ајд да си рекао да жена има слободу,дал на добро или штету,већ се човек залаже за право на убијање 0409_feel

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Шта то значи,мало ћу да будем  либерално демократски грађанин модерних схватања, али ми понекад хришћанска етика  не дозвољава да будем 100 % у праву...

Ајд да си рекао да жена има слободу,дал на добро или штету,већ се човек залаже за право на убијање 0409_feel

Не залажем се за право на убијање јер мислим да абортус није убиство. Убиство је дело лишавања живота јединке, плод који се аборитра још увеј није независна јединка. Већ сам објашњавао мој критеријум за то, независна једнка је она јединка која може самостално да обавља основне функције преживљавања, да гута храну када јој се да и да дише. 

Плод у мајчиној утроби не може ни да прогута храну ако се извади нити може да дише ако се извади. Ако се извади у тренутку у ком то може да ради, то је већ живо биће које може и да порасте и равије се.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...