Ana B. Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Пролећна идила са снегом на аеродрому Поникве (LYUZ) више Ужица... Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Светлост на крају тунела Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 Дуња, Vladan :::., Предраг М and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 @Милан Ракић постави још неке фотке ако имаш ? Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 ... Vladan :::., Kafanski amater, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 Пре сат времена, Предраг М рече @Милан Ракић постави још неке фотке ако имаш ? Evo ovde ima. Mrzelo me da postavljam svaku obaška, pa sam samo kopipejstovao sa sajta MORS-a Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 On 15.5.2019. at 16:34, Јелена М. рече Светлост на крају тунела izvor Поет је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 Натан, Kafanski amater, Branislav81 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 "Кажу бићемо немртви док нас ви желите и надате се сусрету са нама. А када престанете да нас сањате, можда неће бити ни нас ни вас. Ни тамо, ни овамо, ни било где..." (Александар Б. Лаковић, Гласови неба под земљом, Песма 8) #kragujevackioktobar #krvavabajka #zlocin #sumarice — у месту Šumarice Memorial Park. Kafanski amater and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 Пожари на Старој планини... Друже ПреЦедниче омнипотентни Врховниче, јери може дасангажује неки од неколико оних Ми-17 са ведрима од две тоне да макар и на тренутак "утуше" пожар? Проверено, наши другови у БХ зракопловству ангажовани беху у Херцеговини по пожарима и већег интензитета. А стигло ономад три нове машине... Владимир Владимирович посл`о... - Може! Ако ће ме возити онај плавушан пилот са тршавом косом што ме "шоферир`о" пре неку годину у Фекетићу! - Али друже Прецедниче, он је, знате... Хеликоптер... Беба... - Аха! То онај пијан што је био... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 Дуња, Поет, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Фебруар 6, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2020 https://insajder.com/gospodarstvo/velika-britanija-je-ze-manjsa-cena-brexita-kmalu-visja-kot-vsota-vseh-prispevkov-vb-v Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 Дуња and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 On 23.12.2019. at 22:28, AnaLaz рече Predobra. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука