Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Iako nije tema o kritici evoluvije najvise me je zanimalo kako da objasnimo to da je smrt dosla sa Adamom.Ako pre njega nije bilo smrti od kud onda milioni godima za evoluciju ? Ipak naglasavam i reci iz same Biblije da je jedan dan kao hiljade godina sto je ipak u suprotnosti sa "totalitarnim" kreacionizmom koji veruje u 6000 godina starosti Zemlje.

Znam zato je problem prihvatiti evoluciju. Inace evo sad naleteh na jednu knjigu koja nema veze sa evolucijom i kreacionizmom

ali bih rekao da je dobra http://www.scribd.com/doc/40040448/%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%98%D0%B5-%D1%83-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%83

Подели на овим сајтовима

aj procitaj moj post ponovo samo malo pazljivije :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne ! Ako budem postao monah to je za mene i vise nego dovoljno.Cinovi me ne zanimaju,pred Bogom smo svi jednaki.

ако будеш монах, даћеш завет послушности dada

а не ради се о једнакости већ о одговорности и начину службе.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Imam jako bliske prijateljice.

I ništa ja tu nebi menjao.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

jel mogu ili ne mogu ?

Занимљива анкета. Сваки од испитаних мушкараца (без изузетка) је био искрен у одговорима сматрајући да мушкарац и жена не могу бити пријатељи, за разлику од жена од којих је свака потврдила постојање мушко - женског пријатељства као нормалног, а затим је свака од њих потврдила и постојање физичке привлачности... Хе, хе...

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Занимљива анкета. Сваки од испитаних мушкараца (без изузетка) је био искрен у одговорима сматрајући да мушкарац и жена не могу бити пријатељи, за разлику од жена од којих је свака потврдила постојање мушко - женског пријатељства као нормалног, а затим је свака од њих потврдила и постојање физичке привлачности... Хе, хе...

wow koji dan dva puta se slazme sa dunjom :)

http://www.youtube.com/watch?v=8TW6L6LXAbY

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Наравно да могу бити пријатељи.

Зашто привлачност мора да буде нешто негативно,да се потискује и бежи од ње.

Ако два разумна бића одлуче да буду пријатељи зашто би их чињеница да су привлачни једно другом раздвајала.

Заљубљеност може да буде оправдање (мада није потребно никакво оправдање) за прелазак из пријатељства у везу, али пука привлачност не.

Треба демистификовати сексуалну привлачност.

Шта ту има страшно ако нас неко привуче. Није блуд у туђем изгледу него у нама самима.

А секс може да буде блуд а може да буде и израз љубави.И у глави и на јави.

о облачењу:

На мој коментар како се нека жена непристојно обукла за долазак у манастир,познаник је прокоментарисао: "Џаба им што носе мараме и сукње, ја их све видим као да су голе " Тада сам схватила да је гардероба најмање битна.

Наравно да постоји богоугодно облачење.Богоугодно је обући се у складу са временским приликама. winter

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Можда треба поставити питање да ли може постојати приајтељство и поред сексуалне привлачности .mislise.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Можда треба поставити питање да ли може постојати приајтељство и поред сексуалне привлачности .mislise.

Prijateljstvo pored sexalne privlacnosti se zove licimerje. :)

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...