Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Pa moguce, ali ako imam partnera "najbolje volim" krvno srodstvo i sl, nisam bas za te drugarice, sto kaze moja majka(zena je u braku vec par decenija) Drugarice rasturaju brakove, i dobro je rekla kad pogledam, ja nisam mislila tako, ali ima mnogo beskrupuloznih osoba

jadan je taj brak koji rasturi drugarica...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Pa ja bih rekla da je jadan taj muz, dostojan svakog prezira, a i ta drugarica jadnica, koja se spustila na te grane, a brak nije jadan, brak je svetinja, samo sto jadnici ne znaju da ga cene

htjedoh reci da tu nesto svakako nije stimalo i da ne bih krivila samo drugaricu,a cini mi se da si ti bas rekla to-da drugarice rasturaju brakove.,ali slazem se sa ovom tvojom por. moguce da se nisi bas dobro izrazila u prvoj poruci...

Подели на овим сајтовима

koja paljba

pa to su iskusenja u koje nekad ljudi bez svoje volje upadnu, nekad se stvari tako odvijaju da nisu ni svesni sta se desava, a shvate tek kad je situacija vec uzela maha... lako je sad nazivati raznim pogrdnim recima te sto ih iskusenje savlada, ko nije bio u toj situaciji mozda i nema pojma o cemu se radi, nije sve bas tako jednostavno

evo jedan odlican film

http://www.youtube.com/watch?v=wNtt-N0kOYs

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Дејан, што је мучко колу, је на некој теми, можда и овој, подсетио на онај пример са старцем Пајсијем.

Кад је осудио ону жену што је растурала бракове у селу па је Бог допустио на њега то искушење, за кратко, а он је да би умирио тело секиром ударио себе по нози неколико пута.

Сада се сећам, то је на оној теми што је Сићко отворио у вези житија.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ma nemate vi pojma,to sto ja nemam takvo iskustvo,i sto mi nikad nisu bili privlacni momci mojih prijateljica,niti tako nesto mogu da zamislim,daje mi pravo da se gordim koliko god mi se cefne,jel' jasno 70A.gif

gordosti,moja tugo...

Подели на овим сајтовима

to sto kazes "privlacni momci mojih prijateljica" to je povrsno i manje vise bezopasno... mnogo je opasnije kad ti neko ne izgleda "privlacan" i kad nema ni pomisli o tome niti ista slicno, pa onda krene drugarsko zblizavanje i vremenom covek ni ne primeti sta se desava, a kad primeti tolko je lepo da ne zeli da prekine, e to je onda vec zivi mulj i zaglibi se do daske, ili ces da povuces ljude sa sobom ili ces sam da se udavis, ja sam odabrao ovo drugo i posledice mogu biti brutalne, ne bi to zeleo ni najgorem neprijatelju...

tako da- bolje spreciti nego leciti, jer to lecenje moze da bude dugo i mukotrpno, a nekad izlecenja i nema

to su mnogo opasne stvari

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

to sto kazes "privlacni momci mojih prijateljica" to je povrsno i manje vise bezopasno... mnogo je opasnije kad ti neko ne izgleda "privlacan" i kad nema ni pomisli o tome niti ista slicno, pa onda krene drugarsko zblizavanje i vremenom covek ni ne primeti sta se desava, a kad primeti tolko je lepo da ne zeli da prekine, e to je onda vec zivi mulj i zaglibi se do daske, ili ces da povuces tu osobu sa sobom ili ces sam da se udavis, ja sam odabrao ovo drugo i posledice mogu biti brutalne, ne bi to zeleo ni najgorem neprijatelju...

ajoj dyna,zao mi je...ne znam stvarno,nemam tako neko iskustvo,u njima sam vidjela samo drugare...

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno ne znam sta toliko diskutujete...evo da vam cika Deni kaze,a ko drugacije kaze,on je licemer....ako je zena seksipilna ili muskarac privlacan,nema nista od prijateljustva izmedju te zene i nekog muskarca,odnosno izmedju neke tene i tog muskarca

• Волим 1

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

ajoj dyna,zao mi je...ne znam stvarno,nemam tako neko iskustvo,u njima sam vidjela samo drugare...

i ja sam video samo drugaricu... :lol:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

ili ces da povuces ljude sa sobom ili ces sam da se udavis, ja sam odabrao ovo drugo i posledice mogu biti brutalne, ne bi to zeleo ni najgorem neprijatelju...

tako da- bolje spreciti nego leciti, jer to lecenje moze da bude dugo i mukotrpno, a nekad izlecenja i nema

to su mnogo opasne stvari

bol i tegoba, i 'samo platonski' kad je, i izbor, patnja samo onome iz kog izviru zabranjena osjecanja, ili i drugima, ako se ne zrtvuje, ne ukloni...

Подели на овим сајтовима

koja paljba

pa to su iskusenja u koje nekad ljudi bez svoje volje upadnu, nekad se stvari tako odvijaju da nisu ni svesni sta se desava, a shvate tek kad je situacija vec uzela maha... lako je sad nazivati raznim pogrdnim recima te sto ih iskusenje savlada, ko nije bio u toj situaciji mozda i nema pojma o cemu se radi, nije sve bas tako jednostavno

evo jedan odlican film

http://www.youtube.com/watch?v=wNtt-N0kOYs

nesretni Dorotej, sto je vise darova imao, vise mrznje, zavisti, sablazni i patnje je dobio... unisti ga sumassedsa zena naskroz.

Подели на овим сајтовима

Да ли мушкарац и жена могу бити пријатељи?

Могу. И треба. То нам је и циљ.

Ако на жене гледамо са жељом, онда у каквом смо духовном стању? Али, наравно да је нормално привлачење између мушкарца и жене.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...