Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Znaci, ladno ste dosli do 18. strane za nepun dan... neverovatno...

...ladno smo došli...

И ти их чиниш овом поруком, тих 18 страна.

И ја их чиним, и овом, и оном прошлом...

da ste bar odgovorili na pitanje .... :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

ukoliko postoji seksualna privlacnost makar sa jedne strane - drugarstva nema.

A neminovno je da se privlacnost usled bliskog druzenja desi makar sa jedne strane,.

Није нужно да близина доведе до привлачности. Мени је блискије да баш велика блискост између пријатеља смањује евентуалну привлачност, јер се пријатељи добро познају, па нема оне романтичне мистификације која доприноси привлачности.

Подели на овим сајтовима

мислим да постоји јако мали број правих пријатељстава између мушкарца и жене...има ту пуно фактора који утичу...ако је то пријатељство, односно , другарство од малих ногу, па су заједно тако расли и развијали се ...тада је то логично и нормално...али, до када то може да траје? шта се дешава када се неко од њих ожени или уда? нормално је да муж или жена не могу на исти начин да прихвате да такво пријатељство и даље траје...наравно да ће бити љубоморни...тада се све мења...

опет зависи и која је врста пријатељства у питању...колико су блиски...има пуно примера да се баш дугогодишња блискост претвори у праву љубав...кад некога тако добро познајеш,све са њим делиш годинама, исто размишљате, волите исте ствари...и то је то...

врло често је једна страна заљубљена...и тако то пријатељство опет траје до неког одређеног момента...или можда и заувек...

све у свему ипак је природно да особе различитог пола осећају нешто више од самог пријатељства (не мислим ту на страст, на секс...већ на нешто много јаче и узвишеније) :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Znaci, ladno ste dosli do 18. strane za nepun dan... neverovatno... greengrin

Кад тема на било који начин,асоцира на сех, по обичају ,просек је 20-ак страница по дану... :lol:

Што се теме тиче,независно од физичке привлачности,жена не може бити пријатељ,већи од мушкарца,а причам у моје име.

Друга ствар,женама су омиљени мушки пријатељи,који се уствари потајно ложе на њих,и она то врло добра зна,као што зна да је на пустом острву са њим,да од тога не би било ништа...

Она ће њему да прича најинтимније ствари,поготово о другим мушкарцима,а он блесан,све ће то пажљиво слушати,и увек ће јој бити на услузи,дакле једна врста садо-мазо пријатељства.

У сваком случају,у данашње време,да човек има и два искрена пријатеља,било ж или м , може бити срећан човек.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Кад тема на било који начин,асоцира на сех, по обичају ,просек је 20-ак страница по дану... :lol:

mene prijateljstvo ne asocira na sex ,ali mozda sam ja staromodna

drago mi je da ima i onih koji misle da je prijateljstvo izmedju muskarca i zene moguce :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Није нужно да близина доведе до привлачности. Мени је блискије да баш велика блискост између пријатеља смањује евентуалну привлачност, јер се пријатељи добро познају, па нема оне романтичне мистификације која доприноси привлачности.

Koja tvoja crna romanticna mistifikacija kod muske privlacnosti. Jeli Magdalena ti zaboraljas da mi imamo malo drugChiji aparat po tom pitanju?

a? :) Izgleda mi ti to samo sa zenske strane gledas.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Koja tvoja crna romanticna mistifikacija kod muske privlacnosti. Jeli Magdalena ti zaboraljas da mi imamo malo drugChiji aparat po tom pitanju?

a? :) Izgleda mi ti to samo sa zenske strane gledas.

Оно,јес ... жене се затрескају у оне који су им помало тајанствени, где има ихахај простора да их замишљају оваквим или онаквим (а често је то далеко од реалности) и што мање знају,више су привучене.

Мушки мозак - то је већ мистерија за жене :)

Подели на овим сајтовима

Што се теме тиче,независно од физичке привлачности,жена не може бити пријатељ,већи од мушкарца,а причам у моје име.

Могу и ја исто да потврдим у своје име.

Друга ствар,женама су омиљени мушки пријатељи,који се уствари потајно ложе на њих,и она то врло добра зна,као што зна да је на пустом острву са њим,да од тога не би било ништа...

Она ће њему да прича најинтимније ствари,поготово о другим мушкарцима,а он блесан,све ће то пажљиво слушати,и увек ће јој бити на услузи,дакле једна врста садо-мазо пријатељства..

Грозне ли генерализације,па то уопште није пријатељство.

Пријатељство по мом мишљењу подразумева искреност.

У сваком случају,у данашње време,да човек има и два искрена пријатеља,било ж или м , може бити срећан човек.

amin-nas

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Делује ми превише инфантилно да две зреле личности раскидају квалитетно приајтељство због нагона које могу да контролишу. . . ne_shvata

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

nema frke, sve ce moci da se kontrolise kad pocnu sa chipovanjem :P

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

pa nismo roboti valjda, kad je iko mogao da kontrolise nesto sto se zove ljubav? daj mi recepat ajde :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...