Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Hello.gif

new_birthday.gif

jez3.gif

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

happy-birthday-dance-animated-gif-2.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Срећан ти рођендан брате! Мноого радости желим у овој години живота! :pivo:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Нема нам Владимира да се јави... Светла седмица, среда-не пости се.. Сад је Владе негде на роштиљ :)))*

пре неку годину, док сам још радио, одем у Ниш да прелетим једну Газелу. Пошто јој бејаху истекли одређени ресурси, екипа је морала да прегледа те неке склопове да бисмо могли бити сигурни да се може прелетети на Батајницу. Читав дан смо прегледаи "машину", документацију и негде у смирај дана смо успели да направимо тзв. пријемни лет, којим смо установили исправност летелице и могућност да сутра ујутро "палимо" за престоницу... 

А био васкршњи пост... А класић ми рек`о да га зовем кад завршимо да дође на аеродром по мене. И зовнем ја њега у нека доба, око 19 сати, март месец, мрак тек пао. Дође он аутом на капију нишке ваздушне луке, и каже, класо, моја жена отишла у Врање са децом, ја сам саам кући, ајмо негде у град да поједемо нешто и мало попијемо па ће идемо кући... Знао он да сам ја "поп"... У градску кафану ме одведе, зна он да тамо има рибе, али се локал реновирао. У неки други локал-не ради... У трећи са рибом-нема рибе... Предложи он да одемо у неку кафану код њга на Дурлан... Рече, "бациће Миле неко џигерче на скару-то је посно"  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Наравно, "иконе" нишког благоутробија "Јоцу и Нену" и "Американца" и не помиње, а и свеједно-тамо је месиште...

Углавном, "завршимо" ми на аутобуској, уз чашу пива и гирице из хладног бифеа и констатацију: "јебага класо, дошаја си у Ниш, да постииш!" :)))

Подели на овим сајтовима

Сад је Владе негде на роштиљ :)))

FwnAcrs.png

http://imgur.com/gallery/dY5Cz

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ljudi, hvala vam punoo!!!! Ulepšali ste mi dan!

:pivo:    :kolcecb3hb8:     :choir:

1242926205_keyboard_cat.gif           pusheen-dance-gif-funny-440564.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...