Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Zaista sam dirnut i voleo bi da znate,da sam istinski obradovan i dosećam se samo lepih stvari koje su nam se zajednički dešavale na forumu. Za ove druge manje prijatne molio bi da mi oprostite.

Hvala vam od srca istinski obradovan vaš brat Marko.

(voleo bi da ovaj post postavite kao najbolji odgovor, da se ne bi slučajno desilo da sam nekog preskočio.)

Hvala vam i moliću se da svi ostanemo i dalje u Hristu,za one koji jesu, ali i za one koji nisu.

Hvala Milane za pokretanje ove teme ljubi te brat...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Srecan i radostan mi bio! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Драга наша Миленооо, 

Срећан рођендан! Да си нам жива и здрава, да те Бог чува и сачува и да увек будеш насмејана и ведра! Живела Милена! 

:aplauz:  8086.gif  :good2:  :pivo:  nasznak  :shuntavilo:  0516_music  0511_music  0501_music  0504_music  0502_music  0513_music  0512_music  0508_music  1306_womens  harp  :мајкл:  0503_music  harp  :choir:  :kolcecb3hb8:  smiley-dance007  girl_smiley  :kolcecb3hb8:  girl_smiley  smiley-dance007  :kolcecb3hb8:  :pucpuc2:  :smil443643319dc3d:  :120286:  :smizla10:  :trubac: 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан Милена, све најлепше ти желим! :)

torta-srce-srecan-rodjen.jpg

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан Милена и желим ти све најлепше у даљем животу. 8086.gif  :bendoff:  :pivo:  0504_music  0512_music  0508_music  0503_music  0505_music  0507_music  1306_womens  :choir:  :uraaaaaa:  :120286:  :trubac:  :smil443643319dc3d:  :351780:  :pucpuc2:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

hvala svima :)  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Да си нам радосна у све векове :pivo:

hbtoyouanimalband.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...