Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Imany.jpg

Ayla је поставила овај клип у другој теми.

Не паше ми баш 100% њена боја гласа али је по мени једна од најлепших жена на свету

(наравно све оне после моје жене :) ).

Подели на овим сајтовима

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151343102929618&set=a.10151130838854618.449698.116823589617&type=1&theater

Катарина Лазаревић, Б92 weather girl. :) Неће да ми аплоадује лепо слику, па морам овако, линк за њех фб "фан пејџ".

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

наравно све оне после моје жене :) )

хахахаха......... браво Иване.....свака част....... 8086.gif :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сања Ричардс - Рос, јамајчанска атлетичарка која трчи за САД. (иначе, колико само има прелепих атлетичарки... :) )

Ezh4n.jpg

DI3Mh.jpg

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Steve Cheney, од којих је ова, тј. је ли из добре фамилије? 4chsmu1

(иначе, колико само има прелепих атлетичарки...  :) )

Darya-Klishina.jpg
0331007.48.jpg

Darya Klishina

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Ima li negde da cekiram automacko&nekriticno lajkminovanje svakog novog posta sa slicicom?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Е, шта вам се овде десило људи моји   :.mislise.  мислио сам да је лепота она унутрушња (паде ми на памет део молитве о туђој лепоти ...бих њом рањен у срцу... да нисам ја то добро разумео...)   ne_shvata  

За вас ожењене   .molitva.

Шалим се, насмејасте ме поштено, одличан избор  :ekstra:

Подели на овим сајтовима

Може бити да је већ била, ако јесте, извињавам се. 

natalie-dormer-130145_thumb_585x795.jpeg

Natalie-Dormer-images1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...