Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 27 минута, Брада рече

Како нађе баш ову слику, куцао си у гуглу ''Hot chicks with guns'' :smeh1:?

Ma jok bre, Pinteres` ti je zakon za slike, svega ima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 12.9.2018. at 18:14, Lady Godiva рече

Пази да ти очи не испадну. :D

Znam tacno na sta mislis. Mislis na bujno poprsje. Ali, sad gledam pa razmisljam kako sam ja postao potpuno bestrasan ksd su ovakve scene u pitanju. Dal' to ide sa godinama ili je nesto drugo u pitanju, ne znam.

(LG, cuti...nista ne komentarisi...molim te :D)

Подели на овим сајтовима

On 26.8.2018. at 12:37, Alegzandar рече

Isabelle Iliers.jpg

Према правилнику форума нису дозвољене овакве фотографије.

p1586434102.jpg

volj.jpg

hm..mislim da  licim na nju osim gornje usne :)  skromna sam inace, ne znam sta mi je danas :D 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Лапис Лазули рече

hm..mislim da  licim na nju osim gornje usne :)  skromna sam inace, ne znam sta mi je danas :D 

Mozda te uhvatio napad iskrenosti. ;)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Mozda te uhvatio napad iskrenosti. ;)

Mozda...Zl zl zl pogresi covek  :D 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Лапис Лазули рече

ајд што си скромна него што мислиш да личиш на њу... имаш ли ти неко огледалце благо нама... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Vladan :::. рече

ајд што си скромна него што мислиш да личиш на њу... имаш ли ти неко огледалце благо нама... :) 

Imam... al nesto ne umem da procenim kad sam ja u pitanju :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Лапис Лазули рече

Imam... al nesto ne umem da procenim kad sam ja u pitanju :stadaradim:

једино онда селфи па да ставиш фотке једну до друге :) 

Подели на овим сајтовима

Дошао унук код деде на село. У недељу ујутро пошли су у цркву. После службе унук рече деди: - Деда, мени се овде много допада, али девојке су сасвим без везе. Видео сам да у цркву иду у дугим сукњама и са марамом на глави. Тако обучене изгледају ми некако старински и потпуно незанимљиво. Деда извади из џепа две бомбоне. Једна је била умотана у папирић, друга не. - Коју желиш, унуче? У папирићу, наравно. А због чега? - Чистија је. - Е тако је и са девојкама.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...