Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Zayron рече

Hvala Bogu pa evropski ideal ženske ljepote nije isti kao iranski! :D 

Леле... већина ових јапанки има фацу као да одмах секу главу ако нешто зезнеш :)

Шта мислиш @Војвода7  да ли су твој тип? (само пази у снимку има још неких којима се нешто назире...)

Подели на овим сајтовима

Nije to poents, vec vise u mimovima i njihovoj konstrukciji i kako onda viralnost vazi za kriterijum tacnosti.
Inace na tom linku, ako ne gresim, pise da je pomenuti ideal brcica vazio u 18. veku?

Иако је онај мим историјски углавном лажан оно што се сматрало женском лепотом у Ирану у 19.в. јесте оно што се види на слици. То су у ствари мушкобањасте жене како би овде код мене рекли.
Ево још пар фотки из харема и линк ка целом чланку и галерији:
0dbf3bf8.jpg.3748890ff057826327ef240a20f44946.jpg
8M0mxks.jpg.f35ae99b44f8169b12e3689553d41ccb.jpg

http://xubux.com/articles/nasseredin-shah-and-his-84-wives.html

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Икар Губелкијан рече

Nisam dobro procitao, 19ti, u pravu si

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk

Не само то него је девојка тј. принцеза са мима ћерка овог шаха за чији харем сам поставио линк :) 

Подели на овим сајтовима

Ове само мушку децу рађају :D

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

Lepu zenu je tesko osvojiti a jos teze zadrzati.  Zene koje imaju spoljasnju lepotu su  iskusne i pametne, one ustvari imaju puno udvaraca,  samim tim imaju i veliki izbor, potencionalnih udvaraca a samim tim u upoznaju mnogo ljudi, njihove karaktere i prosto znaju sta i kako da ocekuju od njih (od udvaraca) i kako ce koga da zgrabe, ili iskoriste za neke svoje potrebe.

Tako da smaram da se lepota zene ogleda u njenom karakteru i ponasanju, a spoljasnja lepota je obicno varljiva. :nene:

Ako nam je do spoljasnje lepote zene ovo bi bio moj izbor. :ok:

seksi-devojke-u-izazovnim-haljinama-3.jpg

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...