Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 3 weeks later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena 

Samo ne zaboravi da navodis izvore slika, to je pravilo foruma kad postavljamo slike koje nisu nase... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

@Liga Džentlmena 

Samo ne zaboravi da navodis izvore slika, to je pravilo foruma kad postavljamo slike koje nisu nase... :)

Oke izvinjavam se ove su neke sa neta. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Liga Džentlmena рече

Oke izvinjavam se ove su neke sa neta. :)

Bilo je ranije u par navrata da dodju neki likovi i `oce da tuze forum, iako su te njihove slike uzete sa nekog drugog internet mesta, nisu ukradene.

Tako da je jos tad u pravilnik uneseno da se obavezno stavljaju izvori za slike, autorske tekstove i clanke. :)

Подели на овим сајтовима

On 28.7.2018. at 6:23, Smaragdni kamičak рече

Beautiful-russian-woman-photo.png

Мора да је Рускиња :) ?

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Smaragdni kamičak рече

Tako piše, verovatno. :)

Да, сад видим да пише, кад се кликне на слику :) .

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Juanito рече

Лепа девојка, само кад видим овако прерасле, изливене нокте некако ми покваре утисак.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Lady Godiva рече

Лепа девојка, само кад видим овако прерасле, изливене нокте некако ми покваре утисак.

Ja to ne bih primetio ni 100 puta da vidim sliku. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...