Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 часа, Biky83 рече

Svasta covek  moze ovde da procita. Nazalost, stvarnost je takva kakva jeste. Nisu sjanji ni muskarci ni zene....nekada mi se cine da su zene gore, ali sve je to opet manje-vise isto. Sve gore i gore vreme dolazi. Nema srama , stida  a ni morala. Grozim se od takvih ljudi , sa tako slobodnim ponasanjem, ali sta ces , tako je kako je!

Ja ne pripadam tom vremenu, tako da situacije razno- razne, posmatram samo iz daljine!

Šta te je to konkretno ponukalo da napišeš ovo? Ne ispratih sve... posao, dođavola.

Gledam na sve uopsteno! Zaista kazem da ne pripadam ovom vremenu. Ne stidim se toga. Hocu da ostanem samo svoja i da se ni zbog koga ne menjam. 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Biky83 рече

Danas se lepota uglavnom meri kolicinom silikona. Nema vise prirodnih zena, u svakom smislu te reci. Zena koja je prirodna, ona uglavnom nije primecena. Nije u modi... sve sto nekada nije bilo dobro, danas je u redu. 

Možda malo preteruješ ? :)

Ja u životu nisam video ženu sa silikonima...ili sam video a da nisam ni svestan toga.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Biky83 рече

Danas se lepota uglavnom meri kolicinom silikona. Nema vise prirodnih zena, u svakom smislu te reci. Zena koja je prirodna, ona uglavnom nije primecena. Nije u modi... sve sto nekada nije bilo dobro, danas je u redu. 

Predpostavljam da ovaj odgovor ide na moje pitanje...
Ne bih generalizovala tako, i ne mislim da prirodne žene nisu primijećene, ili lijepe. Otkud tolika ogorčenost.
Zvučiš kao Neša...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Biky83 рече

Мислим да код се код нас на силиконе још не гледа позитивно али то нам је будућност. ''Све што некада није било добро, данас је у реду'' То је жива истина, оно што се данас сматра женском љепотом прије 50 година се звало сасвим другачије...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...