Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Живи:Даница,Зоран,Снежана,Лазар,Марко,Иван,Стојанка,Жарко,Никола,Борис,Борис(није грешка),Ведрана,Марко,отац Велибор,Дамјан,Исидора

Упокојени:Мирјана,Живан,Љубица,Милица,Вуко,Драга,Драго,Ђорђије,Милева

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Овде можете оставити Ваша имена и имена ваших ближњих којима је хитно потребна молитвена подршка чланова нашег форума.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Помолимо се  Господу за слугу свога Давида, који је болестан и коме је потребно телесно окрепљење. 0409_feel

Подели на овим сајтовима

живи Ђука, Владимир, Ана, Иван, Милан, Димитрије, Славољуб, Бојана, Томислав, Светлана

Упокојени  Миладин, Бранко, Младен, Милан, Чедомир, Душанка, Јефа, Ђуро, Светлана

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Помолимо се Богу нашему за здравље брата нашега Срђана који болује од рака на мозгу и плућима, да га Бог помилује  0409_feel и олакша тјелесне муке.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Живи: Давид, Адриана, Јованка, Миле, Младен, Милан, Млађен

Упокојени: Стана, Боја, Милан, Жељко

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Живи:Даница,Зоран,Снежана,Лазар,Марко,Иван,Стојанка,Жарко,Никола,Борис,Борис(није грешка),Ведрана,Марко,отац Велибор,Дамјан,Исидора

Упокојени:Мирјана,Живан,Љубица,Милица,Вуко,Драга,Драго,Ђорђије,Милева

Подели на овим сајтовима

Помолимо се Господу за здравље Ђуки и Бојани.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Спаси,Господе, и помилуј, слуге своје: Давида, Срђана, Давида, Ђуку, Бојану, и нас грешне који се молимо за њих, и све оне којима треба Твоја помоћ и Твоје милосрђе, јер си благ и човјекољубив, сада и увијек и у све вјекове вјекова.Амин.

Подели на овим сајтовима

zivi: Nikola, Nebojsa, MarijaJasmina, Rozalija,Sofija,Dragan

upokojeni: Vanja, Mijo, Bogdan, Marija. Branko, Marija, Mirjana

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...