Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Јелена, бићете у мојим молитвама. Драга, чувај се....

О Преславна Мајко Божија, помилуј слушкињу Твоју Јелену, дођи јој у помоћ у време њених болести и опасности с којом чеда рађају све јадне кћери Евине. 

Услиши, Пресвета Царице Небеска, смирену молбу њену и узми је, јадну грешницу, у Своје окриље, оком Твоје благодати; не постиди њено уздање у Твоје велико милосрђе и осени је. Помоћнице Хришћана, Исцелитељко болести, удостој и Јелену да осети на себи да си Ти Мајка милосрђа и да увек прославља Твоју благодат, која никад није одбацила молитве јадних и која је избављала све који су Те призивали за време туге и болести. Амин.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јелена011 рече

Naravno, molicu se, i za bebu, i za tebe, a ti imaj poverenja u Gospoda i u promisao Njegovu.

2 minutes ago, АлександраВ рече

Јелена, бићете у мојим молитвама. Драга, чувај се....

О Преславна Мајко Божија, помилуј слушкињу Твоју Јелену, дођи јој у помоћ у време њених болести и опасности с којом чеда рађају све јадне кћери Евине. 

Услиши, Пресвета Царице Небеска, смирену молбу њену и узми је, јадну грешницу, у Своје окриље, оком Твоје благодати; не постиди њено уздање у Твоје велико милосрђе и осени је. Помоћнице Хришћана, Исцелитељко болести, удостој и Јелену да осети на себи да си Ти Мајка милосрђа и да увек прославља Твоју благодат, која никад није одбацила молитве јадних и која је избављала све који су Те призивали за време туге и болести. Амин.

AMIN !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Hvala vam :sunce:

Valjda ce biti dobro za bebu, men samo nova stvar od svih dijagnoza. Nego sve podivljalo, stavice me na insulin pa cemo videti. Poceli smo da razmisljamo u terminima sa koliko beba moze prevremeno da se rodi jer je nada da cemo stici do termina sad odavno iza nas.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Bice sve dobro, ljubim te.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Јелена011 рече

Hvala vam :sunce:

Valjda ce biti dobro za bebu, men samo nova stvar od svih dijagnoza. Nego sve podivljalo, stavice me na insulin pa cemo videti. Poceli smo da razmisljamo u terminima sa koliko beba moze prevremeno da se rodi jer je nada da cemo stici do termina sad odavno iza nas.

Moj Pavlicak (decko kog sam dugo cuvala ) se rodio u 28. gestacijskoj nedelji, znaci mama jos nije bila usla u 7. mesec. Imao je ocenu na rodjenju 0, i prognozu lekara da ce ziveti jedan sat  ( u okviru tog vremena je i krsten u inkubatoru).

Takodje su rekli roditeljima da ce, i ako prezivi, vegetirati kao biljka.

A eno delije, na jesen krece u skolu, i, dok sam ga cuvala, redovno sam zasmejavala forumase njegovim  " biserima ". (Secaju se toga neki stariji forumasi).

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Bogu hvala :)

Ma 28nedelja je vec sedmi tako sam i ja rodjena, jos dobila salmonelu na rođenju mesecima bila ni na nebu ni na zemlji pa eto me ko dve zene :D

Kad sam izasla iz bolnice sa dve i nesto kila bila sam cudo :D

Sa godinu i po dana imam snimke gde se opasno "svadjam" i raspravljam, nisi mogao da me obuzdas :D

Kad Bog hoce onda hoce :)

I sad ko bi rekao da mi se danima ne spusta secer ispod 20, gleda me dr i pita kako nisi u komi, reko ja sam prirodno lujka :D i posto nema ko da nam cuva dete, a dragi putuje na tri dana eto mene tek u utorak u bolnici. Nista nisu mogli protiv toga, logika je ako se drzis do sad izdrzaces cetri dana :D

Подели на овим сајтовима

Ce Ga molimo svi zajedno, pa kako bude Njegova volja. :babuska:

Koji si mesec ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Kazu da su bebe majki kojima je povecan secer krupnije. Pretpostavljam da je to dobro, jer u slucaju prevremenog porodjaja, bebironce ima bolju prognozu. :stadaradim:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

To samo kod majki sa trudnickim secerom, ja imam dijabetes od pre trudnoce i ovoliko divlja glikemija moze ostaviti trajne fizicke malformacije i retardacije. Ko dobije secer u trudnoci to je drugo. Zato i frka, ja sam secer dobila u prvoj kao trudnicki i tad je sve bilo opusteno, nego ostao misa mu :D

Frka je sto ja maltene nemam jetru, imam pritisak i sad ovo divljanje, pored svih bolesti koje ono imam standardno i koje manje vise ne uticu na tok trudnoce, secer pritisak i ciroza nisu dobra prognoza. Zato ono brojimo dane i nedelje da bude sto duze. Valjda ce insulin to regulisati.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Јелена011 рече

Valjda ce insulin to regulisati.

Nadam se, dace Bog.:babuska:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Прими, Пресвета Богородице, молитву моју, вапај мој, молитвама Твојим избави нас, да нас покрије милост Божија у веки веков. Амин

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, Јелена011 рече

Pomenite :(

Kako stvari stoje ne stoje bas najbolje ni za bebu ni za mene. U utorak idem u bolnicu da vidimo sta nam je ciniti.

Gospode pomiluj spasi i sacuvaj!

Подели на овим сајтовима

On 8/23/2015 at 21:35, Vasa L. рече

Pomolite se za moju suprugu Zoricu!

Vaso, kakva je situacija ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...