Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молим вас да се помолите за Дуњино и Даниjелино духовно и телесно здравље. Хвала.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Помените мог друга Игора, који је већ 10 дана непокретан. Хвала!

Подели на овим сајтовима

Молитвама Светог Серафима Саровског, Господе, помилуј и исцели слугу Твог Игора.Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Braco i sestre,

Ako imate vremena i volje pomenite moju majku Radmilu,nesto ovih dana nije zdravstveno najbolje.

pomenite i mene ako mozete i stignete,sutra mi je prvi dan na poslu,znate vec kako to ide,trema,strah da li ce sve krenuti kako treba i da li ce sve odvijati kako treba. Daj Boze da sve bude u redu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 5. 7. 2015. at 18:17, МилошБГ рече

Braco i sestre,

Ako imate vremena i volje pomenite moju majku Radmilu,nesto ovih dana nije zdravstveno najbolje.

pomenite i mene ako mozete i stignete,sutra mi je prvi dan na poslu,znate vec kako to ide,trema,strah da li ce sve krenuti kako treba i da li ce sve odvijati kako treba. Daj Boze da sve bude u redu.

Neka je sa srećom, Miloše i neka ti Gospod pomogne i neka te vodi!

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Милоше , теби и твојој мајци нека Бог да снаге да се изборите са свим искушењима.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Молим вас помолите се за данас преминулог Зорана, био је јако близак породични пријатељ. Човек који је веома поштовао Цркву.

Ако може неко да остави име на проскомидији. Испраћај је у среду, а биће сахрањен у родној Црној Гори.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Немоћни смо и мали пред Тобом, Господе, стога нас помилуј заступништвом светог Јована.
Свети Претечо, највећи од жена рођених, помози свима који овде уписаше имена: а онима за које се моле подари шта треба.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Dragi prijatelji, molim vas da pomenete Sašu i Slavicu, i da cim budete mogli ostavite ili posaljete njihova imena da se pominju, bez obzira da li u manastir ili neku gradsku i seosku crkvu.

To su nasi porodicni prijatelji, koje nismo poodavno vidjali jer ne zivimo u istom gradu, koji su imali izuzetno teske svoje porodicne probleme, krenuli da se mire, fala Bogu, i da polako koracaju u Crkvu, medjutim, kao sto je i za ocekivati, uz vrlo teska i velika iskusenja i probleme.

Narocito je zena u teskom psihickom stanju, bukvalno je pred pravim ludilom, ili ne daj Boze necim jos gorim. Od tog nagomilanog stresa i gorcine je pocela i naglo fizicki da oboleva, i izgleda prilicno lose. Nekakve lekove jeste dobila od lekara, neke jos i sama dodala, obzirom da je ranije ucila medicinu, ali joj je sve to samo jos pogorsalo stanje.

Dakle, zato vas sve opet molim - jer nas ovde ima dosta - da svi koji mogu ostave njihova imena da se negde pominju, sto duze to bolje, i naravno da ih i vi sami pominjete u vasoj licnoj molitvi koliko god mozete, siguran sam da par imena vise nece da vam puno oteza trud.

Ako neko ima jos koju dobru ideju neka mi napise na PP, da ne opterecujemo temu ovde.

Unapred hvala svima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помози Боже и Пресвета Богомајко, Саши и Славици.

Ако неко иде у манастир Сланце, код Београда, нека остави њихова имена за помињање пред чудотворном иконе пресвете Богомајке.

Оби, само напиши крштено име Сашино, ако му је то надимак.

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2015. at 14:10, мирођија рече
Оби, само напиши крштено име Сашино, ако му је то надимак.

Nije nadimak, to mu je puno ime.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Свети Симеоне Богопримче, молимо ти се, чувај нам Дуњу и подари јој макар мало олакшање.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Молим вас браћо и сестре, се за бебу која није свет угледала, због престанка развоја након првог месеца, ако икако може .Такође и за њену  маму Сању, која ујутру иде на чишћење.Нека буде воља Господа Бога нашег...

Подели на овим сајтовима

Хвала вам свима.  Била је ипак трудноћа око 2 месеца. За сада  је све у реду. Чека се цитопатолошки налаз. Помолите се још једном, да и то буде како треба, ако Бог да.

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za sestricu u Hristu Mariju, treba da radi kateterizaciju srca, da bi se videlo šta nije u redu. Za sada je dobro, Bogu hvala, ali zabrinuta je, pa pomenite. Hvala vam svima :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...